Facebook Pixel Η βόμβα που (αρχίζει και) σιγοκαίει!
| 2011-04-29 12:25:00

Η βόμβα που (αρχίζει και) σιγοκαίει!

Η βόμβα που (αρχίζει και) σιγοκαίει!

O σκύλος σας αποκάλυψε χθες την πρώτη κόντρα Βαλβέρδε-Μαθία (για τον Καμενί) πριν καν αρχίσει η συνεργασία τους. Και τώρα εξηγεί γιατί το μοντέλο αυτό είναι επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό. 

Η προσέγγιση είναι καθ' όλα καλοπροαίρετη και δεν καμία επικριτική διάθεση. Είναι, ας πούμε, ένα καμπανάκι κινδύνου για τον Ολυμπιακό και το μοντέλο που επιχειρεί να χτίσει.

Η ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή αφορά στη νέα και σύγχρονη δομή ενός ποδοσφαιρικού τμήματος, στα πρότυπα του ΝΒΑ. Η επιθυμία του Μαρινάκη να έχει στον Ολυμπιακό έναν άνθρωπο που θα απελευθερώσει τον Βαλβέρδε από επιπλέον σκοτούρες, είναι φυσικά θεμιτή.

Επίσης, έχει παρουσιαστεί σε πολλές περιπτώσεις, ο προπονητής να έχει διαφωνίες με τον τεχνικό διευθυντή. Αυτό που συμβαίνει όμως με το Βαλβέρδε και τον Μαθία, είναι πολύ επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρινάκης έχει λατρεία για τον Βαλβέρδε και δε θα διστάσει να κόψει τον Μαθία αν ο Ισπανός του πει ότι δε βγάζει άκρη μαζί του. Τότε όμως, ίσως να είναι αργά. Διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο τους, ο Βαλβέρδε με τον Μαθία ,πολύ δύσκολα θα βγάλουν άκρη μεταξύ τους.

Το πρόβλημα είναι οξύ και μάλιστα, ο Μαρινάκης σοφά ποιώντας, τις ημέρες που ήταν να προσλάβει τον Μαθία (με κάτι σαν 500 χιλιάρικα το χρόνο), ρώτησε τον Βαλβέρδε ποια είναι η γνώμη του. Ο Βάσκος, όμως, είναι ταπεινός και χαμηλών τόνων. «Εγώ δε θα σας πω ούτε ναι ούτε όχι. Μπορείτε να κάνετε αυτό που νομίζετε».

Την προηγούμενη της φιέστας του Ολυμπιακού, ο Μαθία τα είπε με τον Βαλβέρδε. Ο νέος τεχνικός διευθυντής βγήκε από τη συνάντηση ενθουσιασμένος. Την ίδια στιγμή, όμως, ο κόουτς (αναφέρουν οι πληροφορίες ότι) τραβούσε τα μαλλιά του. Στο κοντινό περιβάλλον του φέρεται να έλεγε ότι... «εγώ δε βγάζω άκρη μαζί του»!

Φυσικά, υπάρχουν κι αυτοί που στο λιμάνι κάνουν πλάκα στον Μαθία. «Ακόμα σε αφήνουν να μπαίνεις στο Καραϊσκάκη;», τον ρωτούν χαριτολογώντας έχοντας στο μυαλό τους την υπερκοστολόγηση του Ριέρα, την υπόθεση Λέτο, αλλά και του Νέμεθ.

Περιπτώσεις που στην πραγματικότητα, ο Μαθία βοήθησε τον Ολυμπιακό, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν και το απόλυτα επιθυμητό.

Τοσο ο ένας όσο και ο άλλος, είναι ισχυρές προσωπικότητες, αλλά στο μυαλό του Μαρινάκη ο Βαλβέρδε έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Αν, όμως, σκάσει η βόμβα της έλλειψης συνεννόησης, ίσως να είναι αργά. Οπότε καλό θα είναι στο λιμάνι να έχουν το νου τους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πρώτη "κόντρα" Βαλβέρδε - Μαθία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags