Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog: "Μπαμ" η ΑΕΚ με Μέγιερι!
| 2015-03-19 21:30:00

Επιβεβαίωση SportDog: "Μπαμ" η ΑΕΚ με Μέγιερι!

Επιβεβαίωση SportDog: "Μπαμ" η ΑΕΚ με Μέγιερι!

Ο μάνατζερ του Ούγγρου τερματοφύλακα δικαίωσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Σκύλου, μιλώντας για ενδιαφέρον της Ένωσης κι αφήνοντας αιχμές για την "ερυθρόλευκη" διοίκηση! 

Εδώ, στο Σκύλο, δε συνηθίζουμε να ευλογάμε τα γένια μας. Το έχουμε κάνει ελάχιστες φορές, αν και οι επιβεβαιώσεις των αποκλειστικών ειδήσεων, που ανεβαίνουν καθημερινά, είναι πάρα πολλές. Αρκούμαστε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει εδώ και τόσα χρόνια το αναγνωστικό κοινό που κατατάσσει τον SportDog στην κορυφαία πεντάδα των αθλητικών sites με 1.300.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Αυτή είναι, άλλωστε, και η καλύτερη απάντηση στα διάφορα Μέσα, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον έντυπο Τύπο, που πολύ συχνά αμφισβητούν τα ρεπορτάζ του Σκύλου. Ένας μικρός πρόλογος, επειδή έχουν μαζευτεί πολλά τον τελευταίο καιρό, και υποσχόμαστε ότι δεν θα μπούμε ξανά σε αυτή τη διαδικασία που έτσι κι αλλιώς απεχθανόμαστε. Πάμε τώρα στο ψητό...

Ο μάνατζερ του Μπάλας Μέγιερι, Γιάνος Χρούτκα, μιλώντας σε ουγγρικό Μέσο επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του SportDog, για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ούγγρο τερματοφύλακα. Μπορεί, βέβαια, ο Σκύλος να μην αποκάλυπτε, για ευνόητους λόγους, το όνομα του διεθνούς πορτιέρο, αλλά έδινε όλα τα στοιχεία φωτογραφίζοντας τον άσο των "ερυθρολεύκων". Όσοι, άλλωστε, είστε φίλοι της στήλης "SportDog Penalty" στο Twitter, θα είχατε διαβάσει πρώτοι το ρεπορτάζ με ονόματα. 

"Ναι, για τον Μπάλας υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά και από ομάδες της Μπουντεσλίγκα και της Τουρκίας", ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Μέγερι αφήνοντας στη συνέχεια αιχμές για την "ερυθρόλευκη" διοίκηση:

"Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια σχέση με τον Μέγιερι και την απόφαση του Ρομπέρτο για το αν θα φύγει ή θα μείνει στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Μπάλας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ο Ρομπέρτο έχει ακόμη έναν χρόνο. Βέβαια, έχει παίξει τόσο καλά που ίσως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τερματοφύλακα το καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση έδειξε πως ήθελε να κρατήσει τον Μπάλας, αλλά από τότε δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά ανανέωσης. Κι αυτό παρότι η υπόσχεση επαναλήφθηκε τον Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο παλιός στην ομάδα κι είναι κοντά στο πέμπτο του πρωτάθλημα. Νομίζω πως άξιζε περισσότερη προσοχή…", κατέληξε.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags