Facebook Pixel Θα τρελάνει κόσμο ο Αστέρας με Βραζιλιάνο παικταρά
| 2015-05-13 13:15:00

Θα τρελάνει κόσμο ο Αστέρας με Βραζιλιάνο παικταρά

Θα τρελάνει κόσμο ο Αστέρας με Βραζιλιάνο παικταρά

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να φέρει στην Ελλάδα διάσημο επιθετικό είναι η ομάδα της Τρίπολης! Η έγκυρη στήλη στο Twitter, "Sportdog Penalty", έχει όλο το ρεπορτάζ...

Η ομάδα της Τρίπολης ετοιμάζεται, μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, να μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση να προχωρήσει σε δυνατές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Αρκάδες θέλουν να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη περίοδο και γι΄ αυτό σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κάποιες προσθήκες που αν μη τι άλλο θα προκαλέσουν αίσθηση. Η μία, μάλιστα, θα αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, εκεί όπου αναμένεται να αποχωρήσει ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ, ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αστέρας επιχείρησε και πέρυσι να κάνει το "μπαμ" στην επίθεση με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, αλλά δεν τα κατάφερε, ωστόσο φέτος η διοίκηση είναι αποφασισμένη να φέρει έναν μεγάλο επιθετικό από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penatly", στην κορυφή της λίστας της ομάδας της Τρίπολης βρίσκεται ο Βάγκνερ Λοβ! Μιλάμε για τον διάσημο Βραζιλιάνο φορ, πρώην της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο γύρισε στη Βραζιλία και την Κορίνθιανς, μετά από 1,5 χρόνο στην κινέζικη SD Luneng.

Ο διεθνής επιθετικός, που στο παρελθόν είχε "παίξει" και για τον Ολυμπιακό, αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Αστέρα, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να σπρώξουν αρκετό χρήμα για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Πολλά θα εξαρτηθούν, βέβαια, από τη θέση που θα καταλάβει η ομάδα της Τρίπολης στα πλέι οφ και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται του χρόνου, προκειμένου να γίνει πιο δελεαστικό το συνολικό "πακέτο"που θα προσφέρουν στον παίκτη.

Αν και αποφάσισε να φύγει νωρίς από την Ευρώπη, ο Λοβ δε θεωρείται ...ξεπεσμένος σε ηλικία 30 ετών και με χρηματιστηριακή αξία αυτή στιγμή τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Απολαύστε τον Βραζιλιάνο φορ σε μερικές καλές στιγμές του... 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags