Facebook Pixel Tρελή κόντρα Μπέντο–Μοντέστο στον Ολυμπιακό για τον αντι-Ιντέγε! Δείτε ποιον θέλει να φέρει ο καθένας!
| 2016-11-22 12:15:00

Tρελή κόντρα Μπέντο–Μοντέστο στον Ολυμπιακό για τον αντι-Ιντέγε! Δείτε ποιον θέλει να φέρει ο καθένας!

Tρελή κόντρα Μπέντο–Μοντέστο στον Ολυμπιακό για τον αντι-Ιντέγε! Δείτε ποιον θέλει να φέρει ο καθένας!

Άλλον φορ (από Ελλάδα) έχει προτείνει ο προπονητής κι άλλον (από εξωτερικό) ο αθλητικός διευθυντής! Ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη «μάχη»; Απίστευτο παρασκήνιο στο Sportdog!

Πολύ μεγάλη κουβέντα έχει ξεσπάσει ήδη στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας τον Ιανουάριο. Εκτός του ότι αυτή τη στιγμή έχει μείνει η ομάδα με μόλις δύο καθαρόαιμους επιθετικούς, μια και ο Γκονσάλο Πασιένσια βρίσκεται στην πατρίδα του για ιατρικές εξετάσεις και λογικά δε θα επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα, ένα σοβαρό ζήτημα που ενδέχεται να απασχολήσει τους Πειραιώτες είναι και η όλο και πιο έντονη φημολογία πως ο Μπράουν Ιντέγε θα φέρει εξαιρετική πρόταση για να πάρει μεταγραφή και να "ρευστοποιήσει" τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του.
  
Στο Λιμάνι θέλουν να είναι πανέτοιμοι για παν ενδεχόμενο και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Γι' αυτό και χτενίζουν την αγορά, ώστε αν χρειαστεί να έχουν έτοιμη λύση για κάθε πρόβλημα που πιθανώς να προκύψει. 

Στο πλαίσιο αυτό λέγεται πως έχουν προχωρημένες επαφές με τουλάχιστον δύο αξιόλογους επιθετικούς, οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ισάριθμων διαφορετικών ανδρών του "ερυθρόλευκου" ποδοσφαιρικού τμήματος!
 
Ο τεχνικός, Πάουλο Μπέντο, έχει ξεχωρίσει και φέρεται να έχει ήδη εισηγηθεί θετικά για την περίπτωση του 26χρονου Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος του έκανε τη ...ζωή δύσκολη στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη! Ο Μπέντο εντυπωσιάστηκε από την ικανότητα του Ανσαριφάρντ να "τρυπώνει" στην περιοχή και να δημιουργεί ευκαιρίες σχεδόν από το ...πουθενά, αλλά και από την ταχύτητά του.

Από το Λιμάνι λέγεται πως έχουν κάνει ήδη κάτι παραπάνω από απλά διερευνητικές επαφές με τον Πανιώνιο και ότι έχουν ήδη "καπαρώσει" τον παίκτη, ο οποίος ζήτησε ένα και μόνο πράγμα για να συναινέσει στη μεταγραφή: να μην αποκτηθεί για 3ος επιθετικός, αλλά να μπορεί να έχει σημαντικό χρόνο παρουσίας.   
 
Πάντως, την ίδια ώρα, οι φήμες (και όχι μόνο) αναφέρουν ότι ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο, είναι ...τρελός και παλαβός με έναν παλιό γνώριμο του "ερυθρόλευκου" ρεπορτάζ. Τον πανύψηλο Αλγερινό Ισάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος αφού έμαθε τα βασικά του ποδοσφαίρου στη Γαλλία (και όχι όπου κι όπου, αλλά στη Λιόν) αυτή τη στιγμή "βγάζει μάτια" στο Βέλγιο με τη Σταντάρ Λιέγης (σε 13 ματς έχει 6 γκολ, τα μισά εκ των οποίων είναι στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό!).

Οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση των Βέλγων από τη συνεργασία τους για τις μετακινήσεις των Μανιάτη, Γιαταμπαρέ, Λαϊφη, Ντοσεβί και θεωρείται πως με το ταμείο γεμάτο από μια πιθανή πώληση του Ιντέγε, δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. 
 
Οι Ερυθρόλευκοι τον ξέρουν καλά τον Αλγερινό, ασχολούνται μαζί του εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο, ενώ στα "συν" του συγκαταλέγεται και το ότι μπορεί να αγωνιστεί στο αριστερό φτερό της επίθεσης, πέραν των εντυπωσιακών παραστάσεων που έχει ο παίκτης και από το ιταλικό πρωτάθλημα, με τις φανέλες των Ιντερ, Μπολόνια και Πάρμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιος Στράμα; Μέλο-Γιόβετιτς φέρνει ο ...Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags