Ο μέσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε το Σάββατο για πρώτη φορά στα Χανιά για να τιμηθεί από τους φιλάθλους της "Γαλανόλευκης", επισκέφτηκε το μουσείο και την τελετή Βραβεία ΟΠΑΠ EURO12!

Ο 22χρονος μέσος γράφτηκε επίτιμο μέλος του συνδέσμου και φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Εθνικής. Στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, μιλώντας για τα συναισθήματα του από την επίσκεψη στο χώρο:

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα, γιατί είμαι σε χώρο, που τα παιδιά που το δημιούργησαν αγαπούν την Εθνική. Σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε βλέπουμε τα παιδιά του "Γαλανόλευκου Φάρου" να είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει δύναμη. Άλλωστε, είναι οι μοναδικοί πιστοί οπαδοί της Εθνικής. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε, πως σε οποιαδήποτε χώρα και αν παίζουμε τα παιδιά αυτά είναι στο πλευρό μας. Ο "Φάρος", πιστεύω, δείχνει το δρόμο σε όλους, γιατί Εθνική είναι πάνω από όλες τις ομάδες τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να είσαι Εθνική Ελλάδος και μετά η ομάδα σου".

Για το αν στο EURO 2012, η Εθνική μπορεί να επαναλάβει τον άθλο της Πορτογαλίας: "Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όχι όμως η δίψα για διάκριση. Εμείς βάζουμε το στόχο και δουλεύουμε για να τον πετύχουμε'', ήταν η απάντησή του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το στόχο του ιδίου στην τελική φάση, τόνισε: "Η Εθνική να πάει καλά. Αν πάει καλά, τότε θα πάμε όλοι καλά".

Ο Νίνης είχε δωρίσει την φανέλα του από το ματς με το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ στο σύνδεσμο με τον πρόεδρο Νίκο Φλέκκα να αναφέρει: "Ξεχωριστή στιγμή για μένα είναι να βλέπω τη φανέλα που φόρεσα στο ματς του Ισραήλ γιατί με το γκολ που πέτυχα ή Εθνική νίκησε και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και καταφέραμε να παραμείνουμε πρώτοι και να προκριθούμε απ ευθείας στα τελικά".

Για το EURO 12 o Νίνης επεσήμανε: "Το γεγονός πως η Εθνική θα είναι παρούσα αποτελεί επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι να έλθει, ας έλθει. Επειδή όμως οι απαιτήσεις όλων είναι μεγάλες, στόχος μας είναι η πρόκριση στα προημιτελικά".

Για το πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα: "Αυτή τη στιγμή είμαι υγιής, και ευελπιστώ σε έναν μήνα, να αγωνιστώ με τον Παναθηναϊκό".

Πηγή: leoforos.gr