Facebook Pixel O Λάζαρ πιστεύει στο πρωτάθλημα
| 2012-09-26 15:02:00

O Λάζαρ πιστεύει στο πρωτάθλημα

O Λάζαρ πιστεύει στο πρωτάθλημα

Θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να το πάρει από τον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο μέσος του ΠΑΟΚ είπε στον "Sport 103 fm": "Ηταν πολύ σημαντική νίκη αυτή στην Ξάνθη, την είχαμε ανάγκη ψυχολογικά, μας βοήθησε, όπως φαντάζομαι και τον κόσμο".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το ευρύ σκορ: "Δεν το περιμέναμε αυτό το σκορ, παίζαμε εκτός έδρας με μία καλή ομάδα, σε δύσκολη έδρα και δεν περιμέναμε να ανοίξει έτσι το παιχνίδι".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη: "Πρώτα απ΄όλα παίξαμε πειθαρχημένα, με βάση όσα μας είπε ο προπονητής και κυρίως αγωνιστήκαμε για την ομάδα και τη φανέλα. Ετσι πρέπει να παίζουμε πάντα αλλά καμιά φορά δεν σε πάει το παιχνίδι".

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: "Σίγουρα μία ομάδα ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο δεν γίνεται να παίζει καλά συνέχεια. Ηταν εκτός έδρας ματς με μία πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και καινούργια παιδιά που προσαρμόζονται τώρα και είναι δύσκολο να υπάρχει σταθερότητα".

Για την παρουσία του "Δικεφάλου" έως τώρα: "Χάνουμε λίγο σε ομοιογένεια, είναι και τα νέα παιδιά που είπα και πριν και το θέμα ότι ήρθαν αρκετοί καινούργιοι παίκτες, ενώ έφυγαν πολλοί από τους παλιούς. Οι μεταπτώσεις έρχονται γιατί μέσα από τα ματς προσπαθούμε να βρεθούμε".

Για τη συνέχεια και το αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί καλύτερος: "'Με σιγουριά θα το έλεγα αυτό, εφόσον οι λόγοι είναι αυτά τα θέματα που είπα σιγά σιγά θα βρίσκουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Αυτό είναι και θέμα προπονητή, είναι καινούργιος και πρέπει να κάνουμε κάποια νέα πράγματα. Είναι όλα αυτά μαζί αλλά και η καινούργια φιλοσοφία του προπονητή. Κάθε προπονητής έχει καινούργιο στυλ, σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να βρει κοινό σημείο με τους παίκτες και να μας περάσει αυτά που θέλει. Ελπίζω φέτος να κάνουμε πολύ καλύτερη χρονιά από φέτος".

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: "Είμαστε νέα ομάδα, με καινούργιους παίκτες, χωρίς ομοιογένεια και ήταν δύσκολο να βγάλουμε κάποια στοιχεία στο γήπεδο τόσο γρήγορα".

Για την απουσία του από τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ: "Δεν είμαι ο μοναδικός παίκτης σε αυτή την ομάδα, όσοι έπαιξαν έδωσαν το 100%, απλώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα".

Για το ματς με τον Αρη: "Αυτό που λέμε εμείς μόνο νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε και την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε και ο ενθουσιασμός από την εξέδρα θα βοηθήσει τα νέα παιδιά".

Για την θέση που μπορεί να καταλάβει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: "Αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ που είναι σε δύσκολη κατάσταση, μεταξύ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ θα κριθεί το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags