Facebook Pixel Έχουν ζεσταθεί οι ΠΑΟΚτσήδες…
| 2011-08-20 15:15:00

Έχουν ζεσταθεί οι ΠΑΟΚτσήδες…

Έχουν ζεσταθεί οι ΠΑΟΚτσήδες…

Εδώ που τα λέμε η μοναδική ομάδα ως τώρα που δείχνει κάποια πράγματα είναι ο ΠΑΟΚ. Σε σχέση κυρίως με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Για τον Ολυμπιακό περιμένουμε τα επίσημα.

Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, στο αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται σαφώς πιο δεμένος και ζωντανός στο γήπεδο, ενώ έχει κοντρολαρισμένο παιχνίδι. Στην Ευρώπη, δηλαδή, τα πάει ως τώρα εξαιρετικά και να δούμε τι θα κάνει στο πρωτάθλημα, όπου φέτος δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός από πέρυσι.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ και την περασμένη σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς με τα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι μεν αποκλείστηκε από τον Αγιαξ, αλλά έπαιξε καλά, ενώ κατάφερε να μπει και σε ομίλους του γιουρόπα, κάνοντας στη συνέχεια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη.

Μπορεί, λοιπόν, να έχασε τον Βιτόλο, όμως αυτό δεν φαίνεται πολύ ως τώρα. Η διαχείριση που κάνει ο Μπόλονι είναι καλή, ειδικά από την στιγμή που ακόμα μαθαίνει την ομάδα, άρα θα βελτιωθεί στην πορεία κι αυτός. Ο Λαζάρ σιγά – σιγά θα βρίσκει τα πατήματά του, ενώ μπροστά με Βιερίνια, Σαλπιγγίδη, αλλά και τον γκολτζή Αθανασιάδη, όλο και θα μπαίνουν τα γκολ. Εξαιρετικός, σε σχέση με πέρυσι, είναι και ο Λίνο.

Ειδικά αν ο ΠΑΟΚ πάρει και κανέναν παίκτη ακόμα, τότε μπορεί να παρουσιάζει και καλύτερο θέαμα. Μην ξεχνάμε ότι στο ταμείο της ΠΑΕ υπάρχει ενίσχυση πλέον και δεν τρέχει μόνος του ο Ζαγοράκης, όπως μέχρι αυτό το καλοκαίρι.

Το κλίμα, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ είναι σαφώς καλύτερο κι από τον Παναθηναϊκό, αλλά κι από την ΑΕΚ. Ο κόσμος είναι ζεστός, η ομάδα ως τώρα έχει δείξει καλά δείγματα, κάποιες προσωπικότητες – παίκτες διαθέτει, οπότε είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός στην Θεσσαλονίκη, αλλά και προσδοκίες για κάτι καλύτερο φέτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags