Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Διπλή αποχώρηση από το Πρωινό - "Ζόρια" για Λιάγκα και Σκορδά - Ποιον... καθάρισε η παρουσιάστρια
| 2021-09-10 23:57:00

Διπλή αποχώρηση από το Πρωινό - "Ζόρια" για Λιάγκα και Σκορδά - Ποιον... καθάρισε η παρουσιάστρια

Sportdog Team
Διπλή αποχώρηση από το Πρωινό - "Ζόρια" για Λιάγκα και Σκορδά - Ποιον... καθάρισε η παρουσιάστρια

Αλλαγές με το... καλημέρα για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, που δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά όσον αφορά την τηλεθέαση. Ποιοι αποχωρούν και γιατί...

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ακόμα δεν ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν – η πιο ανταγωνιστική που έχουμε ζήσει ως τώρα – και ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που εντάχθηκε στην ομάδα της εκπομπής Το Πρωινό τη φετινή σεζόν μετά από αρκετές προτάσεις που είχε, φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την έξοδο.

Γιατί αποχωρεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος από Το Πρωινό του ANT1

Κι αυτό γιατί αφενός οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επιτρέπουν και αφετέρου ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος από τον ρόλο του στην εκπομπή, η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά στους πίνακες της Nielsen αν και ακόμα λείπουν αρκετά κομμάτια του παζλ για να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης αλλά και της συγκεκριμένης ζώνης. Αναμένεται η έναρξη της Κατερίνας Καινούργιου στον ΑLPHA αλλά και του πρωινού στο STAR με την Ελίνα και τον Γιώργο που θα μπουν στο πρόγραμμα από Δευτέρα.

Και οι αλλαγές με το καλημέρα σας δεν σταματούν εδώ καθώς η Φαίη Σκορδά φέτος άλλαξε και τον κομμωτή της αμέσως μετά τη φωτογράφιση που έκανε για τον σταθμό. Έτσι, πλέον μαζί της στην εκπομπή κάθε πρωί δεν είναι ο Στέφανος Βασιλάκης αλλά ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

 

"Πάγωσαν" στον ΑΝΤ1 με τη... βόμβα Λιάγκα - Ανακοίνωση για Χατζηνικολάου, Μακρυπούλια, Παπαδάκη

Γιώργος Λιάγκας - Νίκος Χατζηνικολάου: Όπως συνηθίζεται κάθε Σεπτέμβριο, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα της σεζόν 2021 -2022. Όμως, αντί για το καθιερωμένο κάλεσμα, η παρουσίαση ήταν διαδικτυακή, εναρμονισμένη με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα ανακοίνωσαν ο γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης και η γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1 Στέλλα Λίτου, οι οποίοι αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στις εκπομπές που θα δούμε, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές, καθώς και στην φιλοσοφία πίσω από το πρόγραμμα.

Έτσι, πληροφορηθήκαμε για πρώτη φορά επισήμως ότι το «Ντέρτι», η νέας σειρά δια χειρός συντελεστών των «Άγριων Μελισσών», βρίσκεται στη φάση της προπαραγωγής, τις ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα οι διάφορες εκπομπές, τις ελληνικές ταινίες που θα δούμε κατ’ αποκλειστικότητα από τον ΑΝΤ1 («Ο άνθρωπος του Θεού», «Σμύρνη μου αγαπημένη») και πολλά ακόμα.

Μόνο που, απ’ ό,τι φαίνεται, οι επιτελείς του ΑΝΤ1 κρατούν ακόμα έναν άσο στο μανίκι τους, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στο «Πρωινό».
Ο λαλίστατος παρουσιαστής του «Πρωινού» κοψοχόλιασε τη Φαίη Σκορδά όταν, μετά από την προβολή του ρεπορτάζ για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, πρόσθεσε:
«Ο Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε το 97% του προγράμματος του ΑΝΤ1. Υπάρχει και κάτι που δεν είπε, που είναι βόμβα μεγατόνων» είπε ο παρουσιαστής, προκαλώντας την περιέργεια των παραβρισκόμενων στο στούντιο.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags