Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Άφωνοι στην πιάτσα με Ατζούν - Οι πρώτες... χυλόπιτες από κορυφαία ονόματα - Τα "τινάζει όλα στον αέρα"
| 2021-09-23 12:47:00

Άφωνοι στην πιάτσα με Ατζούν - Οι πρώτες... χυλόπιτες από κορυφαία ονόματα - Τα "τινάζει όλα στον αέρα"

Sportdog Team
Άφωνοι στην πιάτσα με Ατζούν - Οι πρώτες... χυλόπιτες από κορυφαία ονόματα - Τα "τινάζει όλα στον αέρα"

Το σίγουρο είναι ότι όσες πιθανότητες υπάρχουν για να γίνει το Survivor 5 άλλες τόσες υπάρχουν και για να μην δούμε τίποτα φέτος απο τον ΣΚΑΪ….κρατήστε το αυτό.

Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Αυτό που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Survivor είναι για ακόμα μια φορά η σχέση που έχει ο Ατζούν με τον ΣΚΑΪ. Η σχέση του καναλιού με τον παραγωγό για ακόμα μια φορά βρίσκεται στον πάτο.

Αυτό που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Survivor είναι για ακόμα μια φορά η σχέση που έχει ο Ατζούν με τον ΣΚΑΪ. Η σχέση του καναλιού με τον παραγωγό για ακόμα μια φορά βρίσκεται στον πάτο.

Τα χαμηλά νούμερα στο Top Chef και η επιμονή και των δύο πλευρών να θέλει ο καθένας να περάσει το δικό του έχει προκαλέσει για μια ακόμα φορά τριγμούς στις σχέσεις τους.

Τώρα όμως ξεκινάνε τα δύσκολα, αφού το Top Chef δημιουργεί προβλήματα και στο Survivor.

Ο Ατζούν θέλει διακαώς να γίνει το Survivor All Star, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Τούρκου αυτή την στιγμή είναι ότι εισπράττει αόριστες απαντήσεις απο τα μεγάλα ονόματα που περάσανε απο τον Άγιο Δομινικό, όπως ο Ντάνος και οι Βασάλος και Βαλαβάνη.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι αρνητικοί στο να επιστρέψουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην παραλία και να περάσουν όλα αυτά που πέρασαν, αφού θεωρούν ότι χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό.

Μπορεί απο τους τρεις προαναφερθέντες πρώην παίκτες σταθερή δουλειά να έχει μόνο ο Βασάλος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν το σκέφτονται όλοι για το αν θα πάνε για μια ακόμα φορά στον Άγιο Δομίνικό.

Αυτό που μαθαίνουμε ότι σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες που δέχτηκαν μια πρώτη κρούση απάντησαν αόριστα γιατί άκουσαν και αόριστα πράγματα και αυτό είναι που μας παραξενεύει αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε ανοργάνωτα πράγματα.

Υπάρχει όμως και άλλη μια διαρροή που όπως μαθαίνουμε έχει εξοργίσει τον Τούρκο παραγωγό και αυτή αφορά τις αμοιβές που ζήτησαν μερικοί παίκτες και οι οποίες θεωρήθηκαν όχι απλά υπερβολικές αλλά και κάτι παραπάνω.

Υπάρχουν όμως και οι διαρροές για παίκτες που ζήτησαν εφάπαξ πόσο για όσο χρονικό διάστημα καθίσουν μέσα, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της παραγωγής.

Πολλά θα ακούσουμε και ακόμα περισσότερα θα διαβάσουμε στο σύντομο μέλλον για το Survivor χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρο.

Το σίγουρο είναι ότι όσες πιθανότητες υπάρχουν για να γίνει το Survivor 5 άλλες τόσες υπάρχουν και για να μην δούμε τίποτα φέτος απο τον ΣΚΑΪ….κρατήστε το αυτό.


Πηγή: tvfreaks.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags