Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλενα Κοκκαλίδου: Η beauty expert των διασήμων μας παρουσιάζει το browlift και το lashlift!
| 2021-10-20 01:38:00

Έλενα Κοκκαλίδου: Η beauty expert των διασήμων μας παρουσιάζει το browlift και το lashlift!

Sportdog Team
Έλενα Κοκκαλίδου: Η beauty expert των διασήμων μας παρουσιάζει το browlift και το lashlift!

Η Έλενα Κοκκαλίδου, εξειδικεύεται στις extension βλεφαρίδες! Είναι η αγαπημένη των bloggers και των ανθρώπων της τηλεόρασης αφού με την τεχνική της προσφέρει το πιο μαγικό αποτέλεσμα.

Η ίδια εξηγεί πως η τοποθέτηση βλεφαρίδων δεν είναι μόδα. Είναι μια δημοφιλής τεχνική στο εξωτερικό επί σειρά ετών και δίνει λύση στο πρόβλημα πολλών γυναικών με μεγάλη επιτυχία. Με γνώμονα ότι το βλέμμα της γυναίκας είναι το Α και το Ω, μας παρουσιάζει τον συνδυασμό browlift (browlamination) και lashlift.

Το brow lamination ή όπως αλλιώς ονομάζεται η ανύψωση των φρυδιών, είναι μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. Σου επιτρέπει να ανυψώσεις τις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα γι’ ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα. Επειδή οι φυσικές τρίχες των φρυδιών συνήθως μεγαλώνουν σε επίπεδη και καθοδική κατεύθυνση αυτό έχει ως συνέπεια να μην δημιουργούν χαρούμενα χαρακτηριστικά και εκφράσεις στο πρόσωπο μας. Το brow lamination ανυψώνει και ισιώνει ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες, δίνοντας τον επιθυμητό σχηματισμό, χωρίς κενά στα φρύδια μ’ ένα πλούσιο όγκο που δεν θα το πιστεύετε πως είχατε τόσες φυσικές τρίχες κρυμμένες. Πολύ σημαντικό ρόλο για τα αποτελέσματα αποτελεί η φυσική τρίχα του καθενός, όπως εάν έχετε πλούσια φρύδια τα οποία δεν είναι συμμετρικά, οι τρίχες είναι σγουρές προς διαφορετικές κατευθύνσεις με κενά μεταξύ τους. Τώρα με την συγκεκριμένη θεραπεία θα μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε ένα τέλειο σχήμα, με ίσια τρίχα και στην επιθυμητή κατεύθυνση. Αναμφίβολα όσο πιο γεμάτο είναι ένα φρύδι τόσο πιο έντονα και αισθητά θα είναι τα αποτελέσματα, σε αντίθεση με κάποιον που δεν έχει τόσο έντονα φρύδια και επιθυμεί να κάνει μια μη μόνιμη θεραπεία όπως το lamination φρυδιών.

To lashlift εάν πραγματοποιηθεί με την προβλεπόμενη διαδικασία είναι πλήρως ανώδυνη και ασφαλής για τα μάτια και τις βλεφαρίδες σας. Γίνεται ενώ έχετε κλειστά τα μάτια, ξαπλωμένοι αναπαυτικά σε ειδικό κρεβάτι και χωρίς να αισθάνεστε την παραμικρή ενόχληση. Στην σειρά των βλεφαρίδων του κάτω βλεφάρου τις απομονώνουμε  με τα ειδικά gel eye-pads. Στη συνέχεια τοποθετούνται ειδικά rolers σιλικόνης στα οποία θα γίνει η ανύψωση και θα δοθεί η κατάλληλη καμπυλότητα στις φυσικές τρίχες του πάνω βλεφάρου. Το roles σιλικόνης συγκολούνται στο δέρμα με την ειδική κόλλα lash lift, η οποία είναι γνωστή για τα φυσικά συστατικά που περιέχει. Κατά την διαδικασία της ανύψωσης χρησιμοποιούνται επιπλέον 2 είδη κρεμών.  Η πρώτη έχει ως ιδιότητα να μαλακώνει την τρίχα ενώ η δεύτερη προσδίδει την επιθυμητή κατεύθυνση και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες. Η διάρκεια εφαρμογής των κρεμών είναι 10 – 20 λεπτών ανάλογα με το πάχος και την σκληρότητα των φυσικών βλεφαρίδων του κάθε πελάτη. Οι συγκεκριμένες κρέμες είναι ειδικά διαμορφωμένες για νέες τεχνίτριες για να παρέχουν ασφάλεια στις εφαρμογές τους χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο για το χρόνο παραμονής τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags