Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πάλι καλά που ο Μαρινάκης πήρε...» - «Πέσιμο» Αλέφαντου σε Δέλλα-Ουζουνίδη, τρελή ατάκα για τελικό
| 2018-04-30 09:45:00

«Πάλι καλά που ο Μαρινάκης πήρε...» - «Πέσιμο» Αλέφαντου σε Δέλλα-Ουζουνίδη, τρελή ατάκα για τελικό

του Νίκου Αλέφαντου
«Πάλι καλά που ο Μαρινάκης πήρε...» - «Πέσιμο» Αλέφαντου σε Δέλλα-Ουζουνίδη, τρελή ατάκα για τελικό

«Τρως τέσσερα και λες ευχαριστώ που δεν τρως εφτά».

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 4-0 έπαιξε ωραία, μετά έκοψε. Ο Μαρινάκης με το νέο προπονητή έχουν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους για να φέρουν καλούς παίκτες, διότι χρειάζεται καλούς παίκτες η ομάδα για να ξαναγίνει κραταιά.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα ούτε του χρόνου, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και θα γίνει ακόμα πιο δυνατός, η ΑΕΚ επίσης έχει κτίσει ομάδα και θα δυναμώσει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε πολλούς καλούς παίκτες.

Ο Ρομαό λόγου χάρη έκανε πολύ καλό ματς, αλλά στην ερώτηση του Σινάνογλου αν θα τον κράταγα, δεν μπορώ να δώσω εύκολα απάντηση. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο γρήγορα χαφ, θέλει ακραίους, θέλει σέντερ φορ, θέλει στόπερ, θέλει πολλά.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Μαρινάκης πήρε γρήγορα προπονητή που βλέπει την ομάδα από τώρα και έχει την άνεση να τη σχεδιάσει και να κάνει μεταγραφές.

Δεν επιτρέπεται κύριε Δέλλα να είσαι προπονητής στο Αγρίνιο και να έρχεσαι στο Φάληρο να παίξεις τον Ολυμπιακό λες και είναι ο Εργοτέλης. Με μεγάλες αποστάσεις τα χαφ από την άμυνα, με μεγάλες αποστάσεις οι στόπερ από τα μπακ. Τρως τέσσερα και λες ευχαριστώ που δεν τρως εφτά. Έχει παίκτες ο Παναιτωλικός αλλά έτσι όπως τον έστησε ο Δέλλας ήταν δραματικός.

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου διέλυσε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Κύριε Ουζουνίδη όταν νικάς σε αποθεώνουν ότι νικάς παρά τα προβλήματα, όταν χάνεις λένε «εντάξει, έχει τα προβλήματα». Δηλαδή μονά ζυγά κερδισμένος.

Οι προπονητές φέτος ήταν δύο, οι άλλοι όλοι ήταν πολύ πίσω με εξαίρεση τον Παντελίδη. Χιμένεθ και Λουτσέσκου. Και είναι ατού του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που θα τους έχουν και του χρόνου. Έχουν φτιάξει ομάδες.

Ο Λουτσέσκου μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο για το πρωτάθλημα και διεκδικεί στον τελικό το Κύπελλο. Αν το πάρει, θα είναι σούπερ επιτυχημένος ο Λουτσέσκου. Δεν έφταιγε αυτός αν βρέθηκε ένας οπαδός που τραυμάτισε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ούτε έφταιγε αυτός που μπούκαρε ο Σαββίδης με το πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χιμένεθ πήρε το πρωτάθλημα με χειρότερο υλικό από του ΠΑΟΚ, πάει να πάρει και το Κύπελλο στον τελικό. Σούπερ επιτυχημένος αν το πάρει και αυτός.

Με ρωτάει ο Θέμης αν θυμάμαι ποτέ στην ιστορία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να έχουν κάνει μαζί πέρα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ταυτόχρονα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πραγματικά δεν θυμάμαι. Μπορεί να έχει γίνει, αλλά δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι αρκετές μεμονομένες χρονιές που η ΑΕΚ είχε την καλύτερη ομάδα, θυμάμαι παλιά τον ΠΑΟΚ να έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν θυμάμαι χρονιά που μαζί η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να είχαν καθαρίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Ο τελικός θα είναι ματς ισάξιων αντιπάλων. Θα αφήσουν τα κόκκαλά τους εκεί πέρα. Πρέπει να προσέξουνε τα επεισόδια. Αν δεν γίνουν επεισόδια περιμένω πολύ καλό ματς. Είναι τελικός που δεν πιστεύω ότι θα κριθεί γρήγορα.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags