Facebook Pixel Αλέφαντος: Δέκα Ρομαό στην καθισιά του ήθελε ο Πολυχρονίου
| 2018-06-04 09:42:00

Δέκα Ρομαό στην καθισιά του - Όχι αυτόν από τον ΠΑΟ, μη φέρετε... παππού - Ποια ΑΕΚ τώρα; Ο ΠΑΟΚ!

του Νίκου Αλέφαντου
Δέκα Ρομαό στην καθισιά του - Όχι αυτόν από τον ΠΑΟ, μη φέρετε... παππού - Ποια ΑΕΚ τώρα; Ο ΠΑΟΚ!

Μαρτίνς, δεν ξέρω τι θα κάνεις, πρέπει να φτιάξεις τον...

Ο Πολυχρονίου που πέθανε ήταν ένας χαφ που σαν τον Ρομαό ήθελε δέκα στην καθισιά του. Για Ταχτσίδη δεν συζητάω, εγώ τα έλεγα όταν έπαιζε, δεν κώλωνα, το ποδόσφαιρο του Ταχτσίδη έχει πεθάνει, μιλάμε για ποδόσφαιρο προπολεμικό. Από δύο χαφ τώρα πρέπει να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, δύο χαφ όμως γρήγορα, όχι τύπου Ζιλέ.

Και ένα στόπερ όχι σαν αυτόν του Παναθηναϊκού τον Ευαγγέλου, αυτόν τον παίρνουν μάλλον για να τον δώσουν αλλού. Σέντερ μπακ γρήγορο θες με τσαγανό, παικταρά σαν τον Μολέντο θες. Αυτόν χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Και σέντερ φορ Bραζιλιάνο, αλλά τι Bραζιλιάνο, γρήγορο, όχι σαν και εκείνον τον... παππού τον Καρντόσο που πάλι από την αρχή τα έλεγα, μη φέρνετε αργούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης δίνει τα λεφτά του, να προσέξει μην του φέρνουν αργούς παίκτες. Βραζιλιάνο γρήγορο θα βρεις και χαίρομαι που ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού γουστάρει τους Βραζιλιάνους.

Ο Πολυχρονίου ήταν χαφ που ήθελε δέκα σαν τους τωρινούς. Ξεκίνησε από μέσα αριστερά μπροστά αλλά γύρισε πίσω κόφτης και εκεί έγραψε ιστορία. Όχι αργός, ελαφρύς ήταν, δυνατός, παλικάρι, έπαιζε με πάθος, πνευμόνια πάνω-κάτω έτρεχε, τον ντριμπλάριζες και άκουγες τα βήματά του από πίσω που ερχόταν να σε φάει. Όχι σαν τους τωρινούς που τους περνάς και σε χάνουν. Είχε φτιάξει με Κοτρίδη και Μπέμπη μια τριάδα στα χαφ καταπληκτική που έκανε τη μισή Ελλάδα να γίνουν Ολυμπιακοί τότε. Ένας χαφ χαλκέντερος με όλη τη σημασία της λέξης.

Να προσέξει ο Ολυμπιακός τώρα, μπορεί να φτιάξει η ομάδα αν δεν φέρουν αργούς παίκτες. Καλά το άρχισαν με Χριστοδουλόπουλο που είναι γρήγορος. Καλά το πάνε με τον Μολέντο. Να τους φέρει και ο προπονητής αυτός που έχει άκρες με τους Βραζιλιάνους ένα γρήγορο σέντερ φορ, να βάλεις τη βάση. Δύο χαφ γρήγορα και έναν εξτρέμαρο.

Και να κοιτάξει ο προπονητής να φτιάξει τον Φορτούνη. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, πρέπει να φτιάξετε τον Φορτούνη, να του ανεβάσετε το ηθικό, να προπονηθεί καλά, ο Φορτούνης είναι μονάδα που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Την AΕΚ δεν τη φοβάμαι για του χρόνου, έχει πάθει ζημιές μεγάλες η ΑΕΚ, θα τα αναλύσω στην επόμενη στήλη. Μεγάλη ζημιά έπαθε με τον προπονητή. Ο ΠΑΟΚ θα είναι δυνατός, έχει καλή ομάδα, κρατάει την ομάδα του, και θα ενισχυθεί αυτό το θεωρώ σίγουρο.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags