Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι θα τελειώσει για πάντα τον Ολυμπιακό - Αυτές είναι οι βόμβες που ετοιμάζει ο Σαββίδης!
| 2020-12-24 11:25:00

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει για πάντα τον Ολυμπιακό - Αυτές είναι οι βόμβες που ετοιμάζει ο Σαββίδης!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Έτσι ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει για πάντα τον Ολυμπιακό - Αυτές είναι οι βόμβες που ετοιμάζει ο Σαββίδης!

ΠΑΟΚ: Μερικές φορές για να καθαρίσεις και να κάνεις τα πάντα να λάμπουν πρέπει να μπεις και εσύ μέσα στις λάσπες και να λερωθείς, αλλά όταν στο τέλος καθαρίσεις με ένα μπάνιο όλα φεύγουν από πάνω σου. 

Αυτό κάνει ο ΠΑΟΚ μπαίνει μέσα στις λάσπες και λερώνεται μέσα στον βούρκο που ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στόχος του Δικεφάλου είναι επιτέλους να τελειώσει η βρώμα και η δυσωδία που αποπνέει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μπορέσει το προϊόν και οι ομάδες να... ανασάνουν ελεύθερα. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να αγωνίζονται σε ένα καθαρό πρωτάθλημα, που ο πρωταθλητής θα είναι αυτός που τα κατάφερε με τις προσπάθειες του εντός αγωνιστικών χώρων και όχι επειδή είναι καλός στο... παρασκήνιο.

Επίσης, κάποια στιγμή θα είναι καλό και ο Ολυμπιακός να απαντήσει στα ερωτήματα που έχει θέσει ο Δικέφαλος μέσα από τις ανακοινώσεις του. Ας αποδείξουν όλοι ότι είναι καθαροί και ας μην αποφεύγουν τις απαντήσεις σε καμία ερώτηση.

Πάντως, στο σημείο που φτάσαμε είναι απαραίτητο τόσο ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, όσο και ο αθλητικός εισαγγελέας να... τρέξουν την υπόθεση, διότι καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει να τραβάει το σχοινί. Είμαστε στο σημείο μηδέν. Ας ανοίξουν οι συνομιλίες όλων, (όπως ζητάει ο ΠΑΟΚ) και να φανεί ποιος είναι ο βρώμικος, ποιος ο καθαρός και ποιος μιλούσε με τον Μάριο Σιαμπάνη και ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει. Ας καθαρίσει επιτέλους η βρωμιά και να πάμε παρακάτω!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ φωνάζει ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Ο Δικέφαλος χρειάζεται επειγόντως επιθετικό που να έχει επαφή με τα δίχτυα, διότι αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις.

Ο Τσόλακ έως τώρα δεν έχει καταφέρει σε κανένα σημείο να αποδείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται ο Δικέφαλος, ενώ ο Σφιντέρσκι αν και βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τον Κροάτη, δεν είναι και ο δεινός killer. 

Ο Δικέφαλος χρειάζεται ενίσχυση τόσο μεσοεπιθετικά, όσο και στην μεσαία γραμμή του. Η μεταγραφή Μουργκ δυστυχώς έως τώρα δεν έχει... βγει, ενώ στον νέο σχηματισμό οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται να έχουν βάθος στο εξτρέμ.

Ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική αγορά του Γενάρη δεν έχει την πολυτέλεια να αγοράσει παίκτες μόνο για να αγοράσει. Σκοπός είναι να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν με λογικό κόστος.  Βέβαια μέσα σε όλα αυτά οι «ασπρόμαυροι» επιβάλλεται να πουλήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν... βαριά συμβόλαια και δεν αποδίδουν, ή δεν μπορούν πλέον να αποδώσουν.

Ο Όλαφ Ρέμπε έχει δουλειά να κάνει και πρέπει να την κάνει γρήγορα, διότι για τον ΠΑΟΚ έρχεται ένας Γενάρης... φωτιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η "μαύρη λίστα" Γκαρσία-Ρέμπε! Τέλος τρία κορυφαία ονόματα από ΠΑΟΚ - Χαμός με Μπίσεσβαρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags