Facebook Pixel Ποδόσφαιρο και… μπάρμπεκιου στο γήπεδο! Οι πιο τρελοί οπαδοί της Τσέλσι
| 2023-08-27 08:17:00

Ποδόσφαιρο και… μπάρμπεκιου στο γήπεδο! Οι πιο τρελοί οπαδοί της Τσέλσι

Ποδοσφαιρικό ταξίδι με ματιά από "Το Γεωγραφόμπαλο"
Ποδόσφαιρο και… μπάρμπεκιου στο γήπεδο! Οι πιο τρελοί οπαδοί της Τσέλσι

Ζούνε τον βασιλιά του αθλήματος με τον πιο χορταστικό τρόπο. Το Γεωγραφόμπαλο ξετυλίγει μία ιστορία που μυρίζει... κάρβουνο.

Τα τοπικά πρωταθλήματα στην Αγγλία, μπορεί να έχουν ημιεπαγγελματίες, που μετά θα πάνε στη μπυραρία για δουλειά, μπορεί να μην συμφωνούν όλοι οι παίκτες των ομάδων για τις ώρες που θα πάνε προπόνηση, κάποια ίσως να μην εμπνέουν και τους φιλάθλους πως... εδώ γεννήθηκε το άθλημα.

Όμως η ώρα του αγώνα είναι η ώρα του αγώνα. Είναι η στιγμή που θα λάμψουν όλοι. Παίκτες, προπονητές, διαιτητές, φροντιστές, τραυματιοφορείς και φυσικά τα ταχυφαγάδικα στα πέριξ των γηπέδων. Όπως και στον αγωνιστικό χώρο, παίζουν μπάλα και μάλιστα μερακλήδικη μπάλα με μπάρμπεκιου σοβαρό και πατάτα οφτή.

Η εικόνα που βλέπεται είναι από την έδρα μιας ομάδας της Ίσθμιαν Λιγκ (7η κατηγορία), η οποία αγωνίζεται στην υποκατηγορία 1η Συνδυασμένων Επαρχιών Νότου. Είναι από τον αγώνα της Τούτινγκ και Μίτσαμ - Νιούχαμ (Κύπελλο FA), στο στάδιο Ιμπίριαλ Φιλντς στο Μίτσαμ του Νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Οι χιλιάδες φίλοι της 1ης, βρίσκονται στο πλευρό της κάθε Σαββατοκύριακο και το καθιστούν σαφές πως το ζουν! Οι περισσότεροι είναι και φίλοι της Τσέλσι, όμως η ομάδα του Μίτσαμ είναι η ομάδα της καρδιάς τους και ένα κομμάτι της αγαπημένης τους κοινότητας.

Ο προπονητής της ομάδας είναι ο 34χρονος Τζέιμι Μπάιαντ, ο οποίος αγωνιζόταν αριστερός χαφ στην τοπική (της περιοχής Τάμεση-Κινγκστον) Κορίνθιανς Κάζουαλς και ο πανηγυρισμός του με το σήμα της ομάδας έφτασε μέχρι τη Βραζιλία και την ορίτζιναλ Κορίνθιανς. Μεγαλύτερη επιτυχία της Τούτινγκ και Μίτσαμ είναι η προκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου, το οποίο δεν το λες και λίγο, το 1976! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags