Facebook Pixel Γιώργος Συρίγος - Παναθηναϊκός: Αδιανόητος Σλούκας, έτσι σηκώνει Ευρωλίγκα
| 2024-03-23 00:15:00

Συρίγος: Αδιανόητος Σλούκας, τo manual ΠΑΟ για να σηκώσει Ευρωλίγκα - Μεγάλη ευκαιρία και για Ολυμπιακό!

Γιώργος Συρίγος
Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει τη Euroleague στο sportdog.gr

Πώς η Μπαρτσελόνα αντέγραψε τον Ολυμπιακό και γιατί το μπάσκετ του δευτέρου ημιχρόνου που έπαιξε το Τριφύλλι, φέρνει κούπες...

Μετά την επική νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπαρτσελόνα από το -16 και την κάλυψη της διαφοράς, ο Γιώργος Συρίγος αναλύει πώς οι Πράσινοι αντέδρασαν στα δύσκολα και στέκεται στην τεράστια πλέον ευκαιρία του ελληνικού μπάσκετ να έχει δύο ομάδες στο Final Four.

Γιατί οι Καταλανοί στο ΟΑΚΑ «αντέγραψαν» τον περσινό Ολυμπιακό και όσα έκανε στη Μονακό στον ημιτελικό του Final Four και πώς… έπαιξαν με το μυαλό του Κέντρικ Ναν και έριξαν σε παγίδα το Τριφύλλι.

Όταν όμως η μπάλα πήγε στα χέρια του ΜΑΓΟΥ Κώστα Σλούκα, όλα άλλαξαν. Τα αδιανόητα νούμερα του, η βοήθεια του ακόμα και στην άμυνα και πώς ήταν συνεχώς ένα βήμα μπροστά από όσα είχαν στο μυαλό τους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Και όταν Έλληνας αρχηγός και η άμυνά του… στρίμωξαν την Μπάρτσα, ήρθε και ο υπερσκόρερ Ναν!

Με τον τρόπο του δευτέρου ημιχρόνου όμως, κατακτάς τίτλους και αυτό είναι το σημαντικό μήνυμα που έστειλε ο Παναθηναϊκός.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον 7ο ουρανό ο Γιαννακόπουλος - Ανέβασε ΦΩΤΟ με Σλούκα, αποθέωσε Αταμάν κι έστειλε... αυστηρό μήνυμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags