Facebook Pixel Αδιάβαστος ξανά ο Τερίμ - Κατάφερε και έχασε από έναν παίκτη ο ΠΑΟ
| 2024-03-31 21:28:00

Αδιάβαστος ξανά ο Τερίμ - Κατάφερε και έχασε από έναν παίκτη ο ΠΑΟ - Εκτός τίτλου λόγω... Λεωφόρου!

Του Μιχάλη Σοφιανού
Αδιάβαστος ξανά ο Τερίμ - Κατάφερε και έχασε από έναν παίκτη ο ΠΑΟ - Εκτός τίτλου λόγω... Λεωφόρου!

Ο Παναθηναϊκός που κατάφερε και έχασε από έναν παίκτη στη Λεωφόρο από τον Δικέφαλο του Βορρά, πληρώνοντας τις... έμμονές του Τούρκου τεχνικού, ενώ πλέον βλέπει να απομακρύνεται ο τίτλος μιας και πληρώνει τα αποτελέσματα στην έδρα του.

Παναθηναϊκός: Πρωτάθλημα μόνο με... άθλο πλέον για τους Πράσινους που κατάφεραν, χωρίς να το πάρουν χαμπάρι, να πετάξουν στα σκουπίδια το τεράστιο διπλό στο Καραϊσκάκης και να ηττηθούν από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για ακόμα μια φορά τη φετινή χρονιά. Μάλιστα το Τριφύλλι μπορεί να χτυπάει το… κεφάλι του στον τοίχο, μιας και η εικόνα στο ματς της Λεωφόρου μόνο «διπλό» δεν έδειχνε, με το σύνολο του Λουτσέσκου να δείχνει για ακόμα μια φορά απόλυτα διαβασμένο και τον Φατίχ Τερίμ να μένει… μετεξεταστέος. Ο Τούρκος τεχνικός δεν προχώρησε για πρώτη φορά σε εκπλήξεις όσον αφορά τον τρόπο που κατεβάζει την ομάδα του σε παιχνίδι της φετινής χρονιάς, όμως κόντρα στον ΠΑΟΚ το… πλήρωσε για ακόμα μια φορά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να… σοκαρίστηκε από το γκολ στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων, όμως το πρόβλημα δεν ήταν από το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε αλλά πως η συγκεκριμένη φάση έδειξε πως θα κυλίσει όλο το παιχνίδι. Οι επιλογές του Τερίμ έδωσε στους αντιπάλους τους απεριόριστο χώρο στην κόντρα, με τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού να είναι εκτός παιχνιδιού, ενώ Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδης, που ξέρουμε ότι δεν έχουν στα πλεονεκτήματά τους τα αμυντικά τους καθήκοντα δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να αντιμετωπίσουν τους Τάισον, Ντεσπόντοφ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως και οι δύο πέρασαν αλλαγή στο ημίχρονο, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι οι Πράσινοι κατάφεραν να χάσουν το κέντρο και ταυτόχρονα όλο τα ματς από έναν παίκτη, με τον Μεϊτέ να κάνει ό,τι θέλει κόντρα σε όσους είχε αντιπάλους τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, κάτι που δείχνει το τεράστιο κενό που υπήρχε στη Λεωφόρο από πλευράς γηπεδούχων. Όσον αφορά τις επιλογές του Τερίμ, όπως σε άλλα παιχνίδια είχαμε σημειώσει ότι… μόνος του οδήγησε σε νίκη τον Παναθηναϊκό, έτσι και κόντρα στον ΠΑΟΚ πρέπει να τονίσουμε τις μεγάλες ευθύνες του για το αποτέλεσμα. Ο Τούρκος δεν κατάφερε για ακόμα μια φορά να διαβάσει τους αντιπάλους του, δίνοντας χώρο κάτι στο οποίο είναι «μάστερ» οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα το έχουν δείξει από την αρχή της χρονιάς, κάνοντας… δώρο τρία γκολ.

Παράλληλα η επιλογή να έχει δύο φορ από την αρχή του παιχνιδιού έθεσε εκτός ματς τον Ιωαννίδη, που όσες φορές έχει παίξει μαζί με τον Σπόραρ φέτος χάνεται, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να μην μπορούν να έχουν σημείο αναφοράς στην επίθεση και να περιμένουν τα πάντα από τον… αναγεννημένο Μπερνάρ, που ήταν ο μόνος που συνέχισε από το σημείο που είχε σταματήσει πριν τη διακοπή. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Ιωαννίδης ανέβασε πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και ο Σλοβένος ήταν εκτός και ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 4-2-3-1. Την ίδια στιγμή η οδηγία σε Βαγιαννίδη, Μλαντένοβιτς να ανεβαίνουν από την αρχή του ντέρμπι, με τον Σέρβο να έχει 2 σουτ έξω από την περιοχή στο πρώτο τέταρτο, έκαναν ακόμα πιο εύκολη την ζωή των αντιπάλων τους, με την Πράσινους να… καρδιοχτυπούν όποτε έχαναν την μπάλα και τον ΠΑΟΚ να βγαίνουν πάντα με παίκτη παραπάνω.

Πλέον ο Παναθηναϊκός αν θέλει να φτάσει στο πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να απλά να κάνει μια, αλλά τρεις υπερβάσεις, μιας και πρέπει να πάει με νίκες μέχρι το τέλος, κάτι που δεν είναι δεδομένο ότι θα του δώσει και τον τίτλο. Για τη συγκεκριμένη κατάσταση ευθύνη έχει η… Λεωφόρος μιας και το Τριφύλλι πληρώνει τις γκέλες με Λαμία και Κηφισιά, ενώ στην έδρα του ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να του πάρει στο πρωτάθλημα τέσσερις βαθμούς, όσους και η διαφορά τους στο πρωτάθλημα. Στόχος του Τριφυλλιού φυσικά δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος από το να το πάει μέχρι… τέλους και να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή, αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ μιας και με άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά και επίσημα το πρωτάθλημα πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος των play off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε ο Τερίμ μετά την ήττα για τη διαιτησία: "Θα έπρεπε να ντρέπεται - Πολύ ντροπή, πάρα πολύ"! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags