Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα χάσουν τον ύπνο τους με Ιωαννίδη!
| 2024-04-21 20:14:00

Θα χάσουν τον ύπνο τους με Ιωαννίδη - Απαντήσεις σε... Σίτι και η ώρα Τερίμ

Του Μιχάλη Σοφιανού

Ο Έλληνας φορ που... δολοφόνησε όσους τον έβγαλαν ντοπέ, η εμφάνιση των Πρασίνων που έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια και ο Τούρκος τεχνικός που ξέρει τι πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής.

Παναθηναϊκός: Απαντήσεις σε όλους και σε… όλα έδωσαν οι Πράσινοι στη Λαμία «φωνάζοντας» έτοιμοι για τις υπερβάσεις που πρέπει να κάνουν στα επερχόμενα ντέρμπι ώστε να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το Τριφύλλι σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του φέτος διέλυσε στην έδρα της μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και φέτος του έχει στερήσει δύο βαθμούς στη Λεωφόρο, κάτι που προσπαθεί μέχρι το φινάλε να… ρεφάρει. Παράλληλα έκλεισε με το 2/2 τα παιχνίδια με τη Λαμία, κάτι που δεν είχε κάνει την περασμένη χρονιά με τον Βόλο και οφείλει να κάνει μια ομάδα η οποία θέλει στο τέλος της χρονιάς να είναι εκείνη που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε το «τρίποντο» προχωρώντας με αλλαγές προσώπων τόσο στην αρχή του αγώνα από τον Φατίχ Τερίμ, κάτι που βγήκε στον Τούρκο τεχνικό, ενώ η εξέλιξη του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα σε Ιωαννίδη, Μπακασέτα, να πάρουν ανάσες μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια στιγμή οι ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής στη Λαμία έδειξαν έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί, με τρανότερο παράδειγμα τον Λημνιό, ο οποίος κάλυψε άριστα τον Παλάσιος που δεν ήταν στην αποστολή.

Φυσικά αν κάποιος όμως έδωσε απαντήσεις στο «Αθ. Διάκος» και μάλιστα με τον… δικό του τρόπο, δεν ήταν άλλος από τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, όταν συνδέθηκε το όνομά του και με τρόπο, ξεδιάντροπο, στο ρεπορτάζ περί κρούσματος ντόπινγκ σε διεθνή ποδοσφαιριστή μετά από αγώνα της Εθνικής, με τα fake profile στο διαδίκτυο να προχωράνε σε μια άνευ τέλους «δολοφονία» χαρακτήρα. Φυσικά όλα αυτά αποδείχθηκαν αναληθή, με τον ίδιο να συνεχίζει από εκεί που είχε… σταματήσει και ίσως ακόμα καλύτερα, παρά το γεγονός ότι τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τον επηρέασαν.

Ο Ιωαννίδης κόντρα στη Λαμία ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας, δίνοντας ασίστ και δείχνοντας σε όλους πως όσα ακούστηκαν θα απαντηθούν από τον ίδιο εκεί που ξέρει καλύτερα, δηλαδή στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα όσοι έσπευσαν να μιλήσουν για το συγκεκριμένο θέμα ίσως να άλλαξαν άποψη, μιας και ο Έλληνας φορ όχι μόνο… πεσμένος δεν φάνηκε, αλλά αντίθετα έδειξε να το παίρνει προσωπικά βγαίνοντας μπροστά στο γήπεδο και μαζί τον Μπακασέτα, που γνωρίζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Εθνικής τους έκαναν να χάσουν τον… ύπνο τους για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Το σημαντικότερο πάντως φαίνεται να είναι πως η συγκεκριμένη υπόθεση έδωσε μεγάλο… μπουστάρισμα τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και σε όλη την ομάδα, σε αντίθεση με αυτό που θέλησαν να κάνουν όσοι τα δημιούργησαν, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί κλειδί για τη συνέχεια.

Πλέον ο Παναθηναϊκός αφού πήρε τους έξι πόντους με την ομάδα που ντύνεται… Μάντσεστερ Σίτι εναντίον του και αφού παρέμεινε σε τροχιά τίτλου καλείται για τον πρώτου… τελικό σε μια έδρα που έχει δείξει ότι δεν φοβάται. Οι Πράσινοι έχασαν το διπλό στην OPAP Arena στο φινάλε, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Τερίμ να έχει πάρει την… ταυτότητα του Αλμέιδα. Κάτι ανάλογο μπορεί να κάνει ξανά ο Τούρκος τεχνικός που μέχρι στιγμής έχει δείξει πως η διαχείρισή του στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού καλούνται να απαντήσουν ξανά, όπως είχαν κάνει κόντρα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και να πάρουν μια νίκη που θα τους κάνει να προχωρήσουν σε ένα… άλμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και είναι σίγουρο ότι μπορούν να το κάνουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτογκόλ" Ολυμπιακού με Χουάνγκ - Άλλη ελληνική ομάδα πληρώνει 5.5 εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags