Ο Τιτζάνι και ο Ελιάνο Ρέιντερς είναι οι γιοί του Ολλανδού πρώην ποδοσφαιριστή Μαρτίν Ρέιντερς και της Ινδονήσιας Μολουκανής Αντζελίνα Λεκατομπέσι. Τα δύο παιδιά μεγάλωσαν στο Ζβόλε (ή Τσβόλε).

Οι Μολούκοι αποτελούν εθνοτική ομάδα της Ανατολικής Ινδονησίας, η οποία αριθμεί 2.5 εκατομμύρια. Χρησιμοποιούν Αυστρανησιακές και Παπουανές διαλέκτους, με τα 2.2 εκατομμύρια να ζουν στην Ινδονησία, 70 χιλιάδες στην Ολλανδία και οι υπόλοιποι να βρίσκονται στην παγκόσμια διασπορά. Η ονομασία τους προέρχεται από τα Ινδονησιακά νησιά Μαλούκου της Μελανησίας, στο πιάτο Χαλμαχέρα όπως το αποκαλούν.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο Ελιάνο, παίκτης της Ζβόλε, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Ινδονησίας στο προηγούμενο παράθυρο Εθνικών ομάδων. Ο Τιτζάνι θα μπορούσε και αυτός να ακολουθούσε την ίδια διαδρομή σε Εθνικό επίπεδο, τον Φεβρουάριο του 2022, όμως τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Άγιαξ για την απόκτηση του από την Αλκμάαρ τον έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιτζάνι πήρε το όνομα του από τον αδερφό του Αρούνα Μπαμπανγκίτα, τον Τιτζάνι, ο οποίος αγωνίστηκε για μια επταετία στον Άγιαξ και έχαιρε πολύ της εκτίμησης του πατέρα του.

Γενικότερα, οι Ινδονήσιοι τα τελευταία χρόνια κάνουν σημαντικές προσπάθειες να αναβαθμίσουν την Εθνική ποδοσφαιρική τους ομάδα, μήπως και αξιωθούν να παίξουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Για το μεγαλεπίβολο τους πρότζεκτ επιστράτευσαν και τον Έρικ Τοχίρ (πρώην πρόεδρο της Ίντερ), δίνοντας του το πηδάλιο της ομοσπονδίας για να συνεισφέρει με τις διασυνδέσεις του προκειμένου να μην "χαθούν" κι άλλα παιδιά σε Εθνικές των Κάτω Χωρών. Μαζί με τον Ελιάνο Ρέιντερς, κλήση πήρε και Μες Χίλγκες της Τβέντε. Φυσικά για να αποδεχτούν την κλήση, τους επεξηγήθηκε πλήρως το πλάνο της ομοσπονδίας, το περιεχόμενο με πολυάριθμες κινήσεις που θα γίνουν προς υλοποίηση του, ο στόχος που θα κυνηγήσει η Ινδονησία, ούτως ώστε να μην μετανιώσουν για την απόφασή τους.

ΦΑΚΤ: Για όσους δεν έτυχε να το ξέρουν: Η Ινδονησία ήταν αποικία της Ολλανδίας μέχρι το 1949.