Facebook Pixel Να γιατί βρωμάει η δουλειά με Θεοδωρόπουλο στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-13 10:00:00

Να γιατί βρωμάει η δουλειά με Θεοδωρόπουλο - H αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Να γιατί βρωμάει η δουλειά με Θεοδωρόπουλο - H αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

«Τι πας να κάνεις; Αντιλαμβάνεσαι σε ποιο λούκι μπαίνεις;».

Τι συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη και ο κύριος Σπύρος Θεοδωρόπουλος εξαφανίστηκε από υποψήφιος σωτήρας πρώτα του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζο και στη συνέχεια άγνωστο αν θα έσωζε και τον Παναθηναϊκό. Τόσο ξαφνικά! Τι είναι αυτό που χάλασε τη «δουλειά», δηλαδή να μπει μπροστά ένας 'άφθαρτος' επιχειρηματίας και να «ξεχαστεί» το αφεντικό της ΠΑΕ, ο Αλαφούζος;

Αν σέβεται τον κόσμο του Παναθηναϊκού από τον οποίο είχε σκοπό να ζητήσει 50 ευρώ το κεφάλι, ο κύριος Chipitas οφείλει να «μιλήσει». Να πει, τι; Απλά πράγματα.

1.Του ζήτησαν χρήματα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές; Γιατί να μη ζητήσουν ορισμένοι, όταν σύμφωνα με το «πλάνο σωτηρίας» ο σωτήρας θα χρησιμοποιούσε επικοινωνικά τους πρώην παίκτες.

2. Ποιος πλήρωσε το ξενοδοχείο όπου έγινε ο φραμπαλάς για το δήθεν «πλάνο».

3. Ποιος συνέταξε τη δήλωση αποχώρησης από το κόλπο του Θεοδωρόπουλου.

4. Το σημαντικότερο. Ποιος, ποιοι «έκοψαν τη φόρα» του κύριου Θεοδωροκόπουλου. «Τι πας να κάνεις; Αντιλαμβάνεσαι σε ποιο λούκι μπαίνεις;»

Θα ήταν χρήσιμο για τον Παναθηναϊκό να «μιλήσει» ο κύριος Θεοδωρόπουλος. Ποιος, ποιοι το «γλύτωσαν» να μην πέσει στα βράχια, κυρίως αυτός προσωπικά κι όχι τόσον ο Παναθηναϊκός.

Να σημειώσουμε και το διασυρμό των ΜΜΕ. Που επιτόπου κάποιοι, λες και είχαν πάρει γραμμή, βιάστηκαν να εμφανίσουν ως... ελπίδα, ως... φως στο σκοτάδι του Παναθηναϊκού την «κίνηση Θεοδωρόπουλου» και, μάλιστα έκαναν... ανάλυση του πλάνου σωτηρίας.

Δεν είναι μαλάκας ο αποδυτηριάκιας όταν ερχόταν, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι πήγαιναν. Που έλεγε ότι η δουλειά βρωμάει στον Παναθηναϊκό και ουδείς λογικός και με καλές προθέσεις, δεν πλησιάζει. Πολύ περισσότερο όταν τα πάντα όλα ποντάρουν στη... βοήθεια των βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Τελικά. Θα μάθει ο κόσμος, από το στόμα του Θεοδωρόπουλου, ποιος τον «έψησε» να ηγηθεί της... νέας σωτηρίας του Παναθηναϊκού; Ποιος τον έβαλε στο γκεζί. Οι λόγοι που επικαλείται ο ίδιος για την απόφαση του να αποσύρει το ενδιαφέρον του δεν αντέχουν σε κριτική.

Στον Παναθηναϊκό πόσα χρήματα έχει βάλει ο Chipitas Θεοδωρόπουλος, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags