Facebook Pixel «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με Τίμα, τι θα κάνει ο Μπλατ - Φήμες για Ρίβερς, Χάρις, Μαυροκεφαλίδη
| 2018-10-30 09:55:00

Μ’ αυτόν «βράζει» όλο το ΣΕΦ, τον «τελειώνει» ο Μπλατ; - Φήμες για μεταγραφάρα, ονόματα-φωτιά

του Pick n' Scroll
Μ’ αυτόν «βράζει» όλο το ΣΕΦ, τον «τελειώνει» ο Μπλατ; - Φήμες για μεταγραφάρα, ονόματα-φωτιά

Τεράστιος προβληματισμός για ξένο άσο. Ποιοι ακούγονται για «μπαμ».

Ο Ολυμπιακός συνάντησε δυσκολίες, αλλά εν τέλει βρήκε τον τρόπο και πήρε τη νίκη που ήθελε στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Αρη. Οι Πειραιώτες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν πολύ ποιοτικοί, στο δεύτερο μπέρδεψαν τα μπούτια τους. Και έτσι κινδύνεψαν να χάσουν.

Πλέον, το μυαλό τους είναι στη Μόσχα και το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Είναι έτσι ο Ολυμπιακός, που μπορεί να κινδύνεψε με ήττα σε Χαλκίδα και Αλεξάνδρειο, αλλά είναι ικανός να πάει να κερδίσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Πάντως, ο προβληματισμός για τον οποίο είχαμε γράψει προ ημερών συνεχίζεται. Προβληματισμός για τον Γιάνις Τίμα και τη χλωμή παρουσία του. Την ίδια ώρα εντείνονται οι φήμες για ενίσχυση του ρόστερ. Οχι απαραίτητα σε συνδυασμό με αποχώρηση του Λετονού, αλλά προσθήκη.

Ακούγεται για ψηλό, ακούγεται για κοντό, προς το παρόν, πάντως, δύσκολα ο Ντέιβιντ Μπλατ θα κάνει κίνηση. Αν χρειαστεί να προχωρήσει, πάντως, σε μεταγραφή, είναι τυχερός, αφού τα ελέη στην αγορά είναι πλούσια. Παίκτες για όλα τα γούστα, είτε «κομμένοι» από το ΝΒΑ, είτε φρι-έιτζεντς από την Ευρώπη, όπως ο Κέισι Ρίβερς, ο Ρακίμ Σάντερς, αλλά και ο Μάνι Χάρις, που έφυγε από τη Λιέτουβος Ρίτας. Ο Μάνι Χάρις είχε κάνει και προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Κάπου ακούστηκε και το όνομα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ανάγκη από τέτοιο παίκτη. Χρειάζονται είτε ένα καλό «1-2», είτε έναν αθλητικο ψηλό. Κάποιοι λένε και τα δύο, αλλά ο Ολυμπιακός αποκλείεται να πάει σε δύο κινήσεις. Εδώ είναι αμφίβολο αν θα κάνει μία...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags