Facebook Pixel Άρης: Ανατρίχιασα με αυτό που είδα - Το πήρε μόνος του ο παικταράς - Ποια πλέι οφς; Πάμε για την κούπα!
| 2020-06-07 00:13:00

Ανατρίχιασα με αυτό που είδα - Το πήρε μόνος του ο παικταράς - Ποια πλέι οφς; Πάμε για την κούπα!

Sportdog Team
Ανατρίχιασα με αυτό που είδα - Το πήρε μόνος του ο παικταράς - Ποια πλέι οφς; Πάμε για την κούπα!

Παρότι καλοκαίρι, ο καιρός θύμιζε φθινόπωρο. Υπήρχε θέληση, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από την τελευταία φορά που οι παίκτες πάτησαν σε γήπεδο για αγώνα.

Οι κερκίδες άδειες, ο αγωνιστικός χώρος βαρύς, οι χοντρές στάλες της βροχής ριπίζανε τους παίκτες, ο αντίλαλος από τις φωνές τους έδινε έναν πιο τραγικό τόνο στο άμοιρο ποδόσφαιρο μας. Ανατρίχιασα και σκέφτηκα, μήπως να είναι έτσι η νέα μετακορωναϊκή εποχή;

Ξάφνου, ανάμεσα στην καταχνιά της νύχτας και στη βροχή, κάτι έλαμψε: Οι παίκτες έδειξαν θέληση να παλέψουν και να δώσουν κάτι καλύτερο από αυτό που τους επέβαλαν οι συνθήκες: Και τα κατάφεραν! Το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο όμορφο από το προσδοκώμενο και όλοι μας παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που ικανοποίησε εμάς που καθηλωθήκαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες, κρατημένοι χωρίς τη θέληση μας μακριά από την αγαπημένη μας θέση στην κερκίδα.

Η λάμψη ενός αστέρα! Το φως από την Πορτογαλία! Ο Μπρούνο Γκάμα σήκωσε τα μανίκια και πήρε το παιχνίδι επάνω του. Ξεπέρασε τα πάντα και άνοιξε τον δρόμο στον Άρη. Έδωσε τη νίκη απέναντι στον πεισματάρη ΟΦΗ.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Οι αστέρες του. Ο Άρης μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του και έκανε το αυτονόητο, χάρη στο σπρώξιμο από τον Πορτογάλο που σκόραρε, δημιούργησε και έδειξε πως υπάρχει λάμψη, ακόμη και στην πιο σκοτεινή στιγμή.

Ο στόχος του Άρη δεν είναι τα πλέι οφς. Ο στόχος μας είναι το κύπελλο. Ωστόσο η σημερινή νίκη και η αποφασιστικότητα των παικτών μας, προκαλούν ευχάριστη ναυτία στους οπαδούς που ονειρεύονται τον χορό στον εξώστη του πιο αγαπημένου μας Πύργου του κόσμου φωνάζοντας:

Κύπελλο, κύπελλο, αρειανάρα φέρε μας το κύπελλο, στον Πυργο τον Λευκό.

Και το ταξίδι συνεχίζει, μέχρι να φτάσουμε στον πιο γλυκό προορισμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ατακάρα Ένινγκ για Γκάμα: "Είχαμε πει να βάλει 10 γκολ φέτος και τα έβαλε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags