Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Οι δύο παίκτες του Άρη που έπαιζαν... χαλαρά - Ποιο μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ πρέπει να χάσει 5 κιλά
| 2020-11-30 18:23:00

Οι δύο παίκτες του Άρη που έπαιζαν... χαλαρά - Ποιο μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ πρέπει να χάσει 5 κιλά

του Κωστή Ραπτόπουλου
Οι δύο παίκτες του Άρη που έπαιζαν... χαλαρά - Ποιο μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ πρέπει να χάσει 5 κιλά

Άρης - ΠΑΟΚ: Υπάρχουν κάποια στοιχεία στο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός που το χαρακτηρίζουν πικάντικο. Το πρώτο πικάντικο είναι ο Σάσα σαν δεκάρι. Είναι υπέρβαρος και τον έβαλαν να ενοχλήσει τον Μπουχαλάκη και τα δύο σέντερ μπακ. Δεύτερον, οι πλαϊνοί του Άρη, Γκαρσία και Γκάμα έκαναν χαλαρά μαρκαρίσματα πάνω στον αντίπαλο κάτι που δεν έκαναν σε άλλα παιχνίδια. Εδώ ξέχασαν να μαρκάρουν όπως πρέπει.

Τρίτον στο γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο-δεύτερο δοκάρι δεν πηδάει κανένας. Ο Μπουχαλάκης ποτέ δεν έχει βάλει τέτοιο γκολ. Δεν έχει πατήσει περιοχή να κάνει γκολ σε στημένη φάση. Τέταρτον η διαδρομή που κάνει ο Μπουχαλάκης σαν χαφ στο χώρο του κέντρου, για να τον χαρακτηρίσουν οι δημοσιογράφοι ως νέο Στολτίδη. Ποτέ δεν έκανε τέτοια διαδρομή ο Μπουχαλάκης, 40 μέτρα σε τέτοιο πεδίο.

Το άλλο το μυστικό είναι ότι ξεκινά εξτρέμ ο Φορτούνης αλλά αφήνει τη θέση του, για να κάνει υπεροπλία ο Ολυμπιακός στο χώρο του κέντρου 4 εναντίον 3. Εκεί ο Ολυμπιακός περπατά και δημιουργεί καταστάσεις. Δεν έχει δοθεί ποτέ εντολή από τον προπονητή του Άρη να ακολουθήσει ο μπακ να πάει προς τον άξονα και να ενοχλήσει τον Φορτούνη που ήταν συν ένα χαφ στο κέντρο. Αυτά είναι λεπτομέρειες.

Η άλλη λεπτομέρεια είναι, ότι ο Άρης παίρνει την κατοχή αλλά δεν έκανε ούτε μία τελική πάσα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Όλα αυτά δημιούργησαν ποικίλα σχόλια. Εγώ οφείλω να καταθέσω τι είδα. Από εκεί και πέρα εσείς βγάλτε δικά σας συμπεράσματα.

Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ έκανε καλό παιχνίδι με τη Λαμία που ήταν σε τραγική κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ ήταν δυνατός και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν υπολείπεται του Ολυμπιακού, άρα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.

Ο Ουάγκε και ο Περέιρα όταν θα παίξουν με αντιπάλους με Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Εμβιλά, θα κλατάρουν. Δεν τους εμπιστεύομαι σε μεγάλα παιχνίδια και τους δύο μαζί. Στα πλάγια μπακ ο ΠΑΟΚ έχει τρομερό πρόβλημα, ακόμα και αν μπει ο Βιεϊρίνια, ο οποίος όπως τον είδα πρέπει να χάσει 5 κιλά οπωσδήποτε. Θέλει δουλειά ο Βιεϊρίνια, η οποία θα πάρει πολύ καιρό.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γκαρσία περί ομάδων που παίζουν φιλικά, αυτήν τη στιγμή προσπαθεί να τα έχει καλά με τους οργανωμένους και τον λαό του ΠΑΟΚ. Έκανε λοιπόν δήλωση καβάτζα. Όπως έριξε τη γροθιά ως παίκτης ρίχνει τη δήλωση ως προπονητής. Είναι πονηρός. Το κάνει γιατί αύριο μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα και να πει "εμείς παίζαμε κανονικά τα ματς και οι άλλοι φιλικά". Αποκτά άλλοθι. Είναι λαϊκίστικη δήλωση και συμφεροντολογική.

Η ΑΕΚ στην Τρίπολη μπήκε με γρήγορους παίκτες. Ο Καρέρα έκανε ένα τρικ βάζοντας τον Λιβάγια δεξιά και τον Βασιλαντωνόπουλο να καλύπτει όλη την πλευρά. Ο Σταύρος είναι χάρμα οφθαλμών και αδικημένο παιδί. Έβαζε τον Κροάτη μέσα στην περιοχή. Χωνόταν και ο Μάνταλος με τον παιχταρά-δικαίωση του Ίβιτς, Τάνκοβιτς.

Αυτή η ΑΕΚ αν είχε, με τον Τσιντώτα που είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, μία καλύτερη αμυντική τετράδα, θα έκανε παπάδες! Εκεί χάνει η ΑΕΚ, στα μετόπισθεν.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Ρέμπε-Γκαρσία! Αυτούς τους δύο φέρνει στην Τούμπα τον Γενάρη - Έδωσε "οκ" ο Σαββίδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags