Facebook Pixel Άρης: Ξέσπασμα και δικαίωση - Ο Άρης απαντάει σε όσους τον αμφισβητούν - Έπρεπε να σκοράρει ο Ιτούρμπε
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 21:24:00

Ξέσπασμα και δικαίωση - Ο Άρης απαντάει σε όσους τον αμφισβητούν - Έπρεπε να σκοράρει ο Ιτούρμπε

Sportdog Team
Ξέσπασμα και δικαίωση - Ο Άρης απαντάει σε όσους τον αμφισβητούν - Έπρεπε να σκοράρει ο Ιτούρμπε

Δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα και τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σχόλιο για τη νίκη του Άρη με τον Παναιτωλικό, τη δύσκολη συνέχεια και το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την αμφισβήτηση που δέχεται πλέον καθημερινά ο Άκης Μάντζιος.

Επιτέλους είδαμε τον Άρη που τόσο πολύ περιμέναμε. Γιατί η πραγματική εικόνα του Άρη είναι αυτή που αντικρίσαμε την Κυριακή απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι πάντες δουλεύουν για αυτό το αποτέλεσμα και επιτέλους ήρθε για να απαντήσει και στους πιο... δύσπιστους.

Το 5-1 είναι ένα σκορ που ικανοποιεί τους πάντες: ποδοσφαιριστές, προπονητή, φιλάθλους, διοίκηση. Λέει από μόνο του πολλά. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι ο Άρης στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό ξεχώρισε για την εικόνα του. Ήταν μακράν ο καλύτερος Άρης της σεζόν. Και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσει έτσι.

Όλοι θυμόμαστε πως πριν ενάμιση μήνα και μετά από την ήττα από τον Ιωνικό, υπήρξε μία τάση μηδενισμού. Το ποδόσφαιρο μεταξύ άλλων είναι και υπομονή. Δε μπορεί να περιμένεις να έρχονται αποτελέσματα όπως της Κυριακής, μέσα σε μία βραδιά. Όλα έρχονται μετά από προσπάθεια, μάχη και σκληρή δουλειά.

Στα αγωνιστικά ο Άρης με έναν εξαιρετικό - για ακόμα μία φορά - Μπερτόγλιο και έναν μοναδικό Καμαρά σάρωσε στην κυριολεξία τον αγωνιστικό χώρο. Καταιγιστικός από την αρχή μέχρι  το τέλος. Αυτό που πρέπει να κρατήσει κανείς είναι και η εμφάνιση που είχαν Ντιαγέ και Τζέγκο. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ταίριαξαν πολύ. Ο Γκάμα ήταν σε ένα ακόμα ματς ηγέτης, ενώ τα πατήματα του φαίνεται ότι βρίσκει και ο Ματέο, μπορεί να μην σκόραρε ή να μοίρασε ασίστ, ωστόσο ήταν δραστήριος επιθετικά και αναγκαίος ανασταλτικά.

Όσον αφορά την άμυνα, το μόνο κακό είναι ότι ο Κούεστα, έχασε το σερί των "clean sheets" που είχε γιατί δέχθηκε γκολ από πέναλτι. Κατ'άλλα οι Φαμπιάνο - Μπράμπετς ήταν άψογοι, ενώ ο... για πρώτη φορά σκόρερ Σούντγκρεν μαζί με τον Γκάνεα, έδιναν τον ρυθμό στο παιχνίδι.

Εννοείται ότι τόσο το αποτέλεσμα, όσο και η εικόνα δίνουν μεγάλη χαρά. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη όμως, εφόσον έβαζε και ο Ιτούρμπε το πέναλτι. Πρέπει να σκοράρει για να ξεκλειδώσει. Οι αλλαγές του σταθερού Άκη Μάντζιου, ο οποίος αμφισβητείται όσο κανένας, σχεδόν καθημερινά, ήταν όλες σωστές και χρήσιμες, καθώς έχει μπροστά του και ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Ο Σάσα φάνηκε αρκετά αγχωμένος μέσα στο παιχνίδι, ενώ ο Μαντσίνι σε ακόμα ένα ματς έδειξε την αδυναμία του, που δεν είναι άλλη από το σκοράρισμα.

Τώρα, ας πούμε λίγο τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει 8 βαθμούς στα χαρτιά και 14 στο χορτάρι. Πράγμα που σημαίνει απλούστατα ότι φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το δεχθούν αυτήν είναι η πραγματικότητα. Και για ακριβώς αυτόν τον λόγο η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι πολύ σημαντική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάσαμε το μέτρημα με τον Άρη - Θα ντραπεί η ΑΕΚ και θα υποστεί το... μπούλινγκ στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags