Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστια κέρδη για ΠΑΟ - Τρικ με Πέρεθ και η μεταγραφή της χρονιάς - "Χτυπάει το κεφάλι" του ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-27 21:30:00

Τεράστια κέρδη για ΠΑΟ - Τρικ με Πέρεθ και η μεταγραφή της χρονιάς-"Χτυπάει το κεφάλι" του ο Μαρτίνς

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τεράστια κέρδη για ΠΑΟ - Τρικ με Πέρεθ και η μεταγραφή της χρονιάς-"Χτυπάει το κεφάλι" του ο Μαρτίνς

Η πρόκριση που γεμίζει δύο Λεωφόρους με ΠΑΟΚ και ο διαιτητής-καρμανιόλα. Το... μήνυμα του Παναθηναϊκού και η απόδραση από το Περιστέρι χωρίς να εντυπωσίασει, η ψυχολογία για τη συνέχεια και ο κάκιστος Ατρόμητος που αν δεν αλλάξει... θα βουλιάξει. Είδατε τι σφύριξε ο Ευαγγέλου στο 94';

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το πρώτο σημαντικό και πολύ δύσκολο «τεστ» της χρονιάς, καθώς νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα ματς που οι Πράσινοι δεν εντυπωσίασαν, ήταν κυνικοί, εγκλώβισαν τον κάκιστο Ατρόμητο και πήραν αυτό που χρειαζόταν για να προχωρήσουνε με ηρεμία και συγκέντρωση στο πρωτάθλημα.

Για άλλη μία φορά βρήκε δίχτυα ο Καρλίτος, όμως συνολικά η απόδοσή του δεν ήταν καλή. Έδειξε κουρασμένος, όμως τη δουλειά του την έκανε και φυσικά κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονα. Προβλήματα είχε το Τριφύλλι στα πρώτα λεπτά και στην άμυνα, τα οποία όμως στη συνέχεια περιορίστηκαν σημαντικά με τη βελτίωση της απόδοσης του Βέλεθ, αλλά και το… τρικ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός χαφ, που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, γύριζε συνεχώς πίσω και σε πάρα πολλές φάσεις έπαιζε ως σέντερ μπακ για να βοηθάει τους Σάρλια-Βέλεθ και να σταματάει τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Ήταν πολύ καλός αμυντικά, ενώ έδωσε ηρεμία στην κυκλοφορία της μπάλας και έτρεξε πάρα πολλά χιλιόμετρα.

Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να μην… βγάλει κανείς το καπέλο στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος κυνηγάει μία εξαιρετικά δύσκολη μπαλιά και βγάζει έτοιμο γκολ στον Καρλίτος, ενώ εάν ήταν λίγο καλύτερος στα τελειώματα (ακόμα δεν το έχει διορθώσει αυτό…) θα μπορούσε να είχε τελειώσει την πρόκριση νωρίτερα, καθώς του παρουσιάστηκαν τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Πράσινοι λοιπόν πήραν το πρώτο τους διπλό και μαζί την πρόκριση, όμως δεν εντυπωσίασαν και έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς τους, καθώς στην επανάληψη οπισθοχώρησαν και έδωσαν δικαιώματα. Ο κάκιστος Ατρόμητος βρήκε χώρους και ευκαιρίες να πιέσει και ίσως αν ήταν λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε να βρει και το γκολ της ισοφάρισης. Άλλωστε και το Τριφύλλι δεν είχε πολλές τελικές μέχρι να κάνει το 0-1. Οι Περιστεριώτες όμως για ακόμα ένα ματς έφυγαν από το γήπεδο με σκυμμένα κεφάλια και πλέον μπαίνουν σε τρομερές περιπέτειες και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε ακόμα και απόλυση του Γιώργου Παράσχου ή αποχώρηση παικτών.

Ο Ατρόμητος, που δεν παίζει καλά και η εικόνα του στο γήπεδο παραμένει τουλάχιστον μέτρια, συμπλήρωσε 18 παιχνίδια χωρίς νίκη και είναι να απορεί κανείς πώς έφτασε σε αυτό το σημείο. Πρόκειται για μία ομάδα με καλές (και ακριβές) μεταγραφές το καλοκαίρι και για μία ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. Προφανώς και ο Πέδρο Μαρτίνς… χτυπάει το κεφάλι του όταν βλέπει απέναντι σε ποιο σύνολο «πέταξε» δύο βαθμούς εντός έδρας!

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο του διπλό, έστω και στο Κύπελλο και πλέον πηγαίνει με κόσμο και καλή ψυχολογία στο ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή. Αν πραγματοποιήσει μάλιστα και μία από τις… γνωστές φετινές του εμφανίσεις με τα πολλά γκολ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος θα γεμίσει και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τον δρόμο, όχι το γήπεδο!

ΥΓ2. Πολλά λάθη και εύκολα από τον διαιτητή Ευαγγέλου. Ευτυχώς που υπήρχε το VAR σήμερα, αν και η απόφαση του να δώσει φάουλ στον Μπεντινέλι στο 94’, επειδή πήγε κι έπεσε πάνω στον Βιτάλ, ήταν… προκλητική. Τραγικό σφύριγμα που έδωσε δικαίωμα στον Ατρόμητο να απειλήσει στην τελευταία φάση, στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Καρμανιόλα!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή βόμβα Γεωργίου σε ραδιόφωνο και τηλεόραση - Έτσι... απαντάει σε Χατζηνικολάου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags