Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Κατέβηκε για την ισοπαλία ο Ολυμπιακός, φοβάται να νικήσει η ΑΕΚ - Κίνδυνος να χάσει την Ευρώπη
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-13 21:53:00

Φοβάται να νικήσει η ΑΕΚ - Κίνδυνος να χάσει την Ευρώπη - Αδιέξοδο μετά τον διάδοχο του Γιαννίκη!

Φοβάται να νικήσει η ΑΕΚ - Κίνδυνος να χάσει την Ευρώπη - Αδιέξοδο μετά τον διάδοχο του Γιαννίκη!

Ποιος θα αναλάβει μετά τον Γιανίκη, τώρα που ζόρισε η κατάσταση; Πώς κατάφερε να χάσει η Ένωση ένα ντέρμπι που ήταν καλύτερη και η δύσκολη πλέον συνέχεια με τις ομάδες εκτός εξάδας να την πλησιάζουν επικίνδυνα!
 

Δεν έχει σημασία να αναλυθούν τακτικές. Δεν έχει σημασία να αναλυθούν, καν, τα όποια λάθη του Αργύρη Γιαννίκη. Το δεύτερο είναι ούτως ή άλλως ανώφελο να το κάνει κάποιος, από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός έχει τελειώσει μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. Ο μόνος λόγος που πήγε στο «Γ. Καραϊσκάκης», άλλωστε, είναι γιατί η Ένωση δεν είχε (άμεσα διαθέσιμη) άλλη εναλλακτική.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν χρήζουν συζήτησης. Πολύ απλά, διότι μιλάμε για μία ομάδα που φοβάται να κερδίσει! Θα της πεις να νικήσει και θα της «κοπούν» τα πόδια! Ούτε απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που κατέβηκε (σε ακόμα ένα ντέρμπι) για το «Χ» στο Φάληρο, δεν μπόρεσε να βγάλει μία αντίδραση. Ανεξάρτητα του αν η ΑΕΚ έχει κυριαρχία ή όχι, είναι καλύτερη ή μη, στο τέλος της ημέρας ξέρουν όλοι στον οργανισμό ότι θα χάσουν! Το βγάζουν αυτό, από τον τρόπο με τον οποίο παίζουν και αντιδρούν.

Πλέον, το ζήτημα δεν είναι αν οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Είναι αν μπορούν να βγουν Ευρώπη. Ήδη ο 4ος Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -6 και εφόσον τους νικήσει στη Λεωφόρο, θα πάει τη διαφορά στο τρίποντο. Δεν θέλει πολύ η ΑΕΚ να κάνει μία χρονιά κακή, καταστροφική.

Επίσης, ένα βασικό ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει τώρα αυτό το «καράβι». Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, η ΑΕΚ έχει μπροστά της άλλα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δύο με τον ΠΑΟΚ, τρία με τον Παναθηναϊκό. Ποιός προπονητής θα αναλάμβανε το βάρος να φθαρεί με ένα κακό τελείωμα στη σεζόν, την τελευταία χρονιά πριν μπει η Ένωση στο νέο της γήπεδο. Το αδιέξοδο, κάτι παραπάνω από φανερό και οι λύσεις φαίνεται σαν να μην υπάρχουν...


**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - "Καψόνι" σε κορυφαίο όνομα - Αλλάζουν όλα μετά τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags