Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκεί "φωνάζει" για μεταγραφή ο ΠΑΟ - Έκανε... πλάκα ο Ιωαννίδης - Τι έδειξε ο Μάγκνουσον
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-17 20:47:00

Εκεί "φωνάζει" για μεταγραφή ο ΠΑΟ - Έκανε... πλάκα ο Ιωαννίδης - Τι έδειξε ο Μάγκνουσον

Εκεί "φωνάζει" για μεταγραφή ο ΠΑΟ - Έκανε... πλάκα ο Ιωαννίδης - Τι έδειξε ο Μάγκνουσον

Βγαίνει η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Τριφύλλι. Το... παράσημο για τον Φώτη Ιωαννίδη, η θέση που οι Πράσινοι έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση και η πρώτη εικόνα από τον Ισλανδό αμυντικό.
 

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει μέσα σε ένα σχετικά σύντομο διάστημα να βάλει σημαντικές αρχές στο παιχνίδι του και δείχνει πως τη νέα χρονιά θα είναι ακόμη πιο έτοιμος και καλύτερος σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ενδεικτικό του πόσο καλά κυλάει η καλοκαιρινή προετοιμασία είναι και το γεγονός ότι σε τρία φιλικά με δυνατές ομάδες όπως η Γουότφορντ και η Μπάγερ Λεβερκούζεν το Τριφύλλι δεν έχει δεχθεί γκολ, ακόμη και στο διάστημα που έχει παίξει με αρκετές δοκιμές.

Σίγουρα δοκιμές κάνουν και αντίστοιχα οι αντίπαλοι του, αλλά όταν δέχεσαι δύο σκάρτες φάσεις από μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όπως είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν, τότε έχεις κάθε λόγο να νομίζεις πως κάτι καλό χτίζεται στην ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη βέβαια οι πράσινοι έχουν βάλει και μόλις ένα γκολ σε αυτά τα τρία φιλικά, το οποίο ήταν και από την άσπρη βούλα, δείχνοντας ότι η μεταγραφή στη θέση του φορ όχι μόνο είναι αναγκαία, αλλά θα είναι και κάτι παραπάνω από κομβική, μιας και μια κίνηση που θα μπορέσει να δώσει στον σύλλογο 15-20 γκολ μέσα στη χρονιά, θα μπορεί να του φτιάξει προς τα πάνω τους μελλοντικούς του στόχους. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι αναπληρωματικοί εξτρέμ και ο βασικός φορ, τόσο πιο άμεσα θα βγει η δουλειά του Γιοβάνοβιτς και στο μεσοεπιθετικό σκέλος. Τουλάχιστον όμως είναι η ομάδα σχετικά δεμένη από νωρίς. Και πολλές φορές οι προκρίσεις στα προκριματικά του καλοκαιριού έρχονται από την άμυνα.

Πάντως, δεν γίνεται να μη σταθούμε για μια ακόμη φορά στη μαχητικότητα του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε... πλάκα στον Ταμπσόμπα, κερδίζοντας του όλες τις προσωπικές μονομαχίες και αναγκάζοντας τον να δεχθεί σε διπλό χρόνο παρατηρήσεις από τον διαιτητή του αγώνα για το πως έπεφτε πάνω στον Έλληνα φορ. Και δεν πρόκειται για τυχαίο στόπερ, από τη στιγμή που οι Γερμανοί δαπάνησαν πακτωλό χρημάτων για να τον κάνουν δικό τους.

Στα αξιοσημείωτα του αποψινού φιλικού και το άτυπο ντεμπούτο του Μάγκνουσον, ο οποίος έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο είναι δεδομένο πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και προπονήσεων για να είναι έτοιμος στο 100%. Πάντως, αυτό θα έχει σίγουρα συμβεί μέχρι τις 4 Αυγούστου και το ματς για την Ευρώπη.

Τέλος, ένα αρκετά ενδιαφέρον δίδυμο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό των Βαγιαννίδη και Παλάσιος, με τον Έλληνα νεαρό μπακ να δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που είναι διατεθειμένος να του δώσει φέτος ο Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καβάνι για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Θα έβαζε γκολ και… εκατομμύρια σε ΠΑΟΚ - Τρομερός Ζερβίνιο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags