Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Τον πετσόκοψαν τον Παναθηναϊκό - Ο Σπόραρ δεν είναι… Τσόλακ - Κοιμήθηκε ο Γιοβάνοβιτς
| 2022-08-11 23:45:00

Τον πετσόκοψαν τον Παναθηναϊκό - Ο Σπόραρ δεν είναι… Τσόλακ - Κοιμήθηκε ο Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Τον πετσόκοψαν τον Παναθηναϊκό - Ο Σπόραρ δεν είναι… Τσόλακ - Κοιμήθηκε ο Γιοβάνοβιτς

Η σίγουρη πρόκριση με Παλάσιος και η Δόξα Πενταλόφου για Καμπετσή! Ο Χρήστος Ξανθάκης γράφει για τον άδικο αποκλεισμό του Τριφυλλιού, που... πλήρωσε τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, για το πέναλτι που θα σφύριζε ο Λαόθ στον Σένκεφελντ και για τις αλλαγές που άργησαν πολύ!

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Λύντον Τζόνσον στο γραφείο του, τάκα τούκα χτυπάει η πόρτα, μπαίνει ένας βοηθός, σκίσαμε πρόεδρε, έκλεισα ντιλ με τον γερουσιαστή ΜακΚλέλαν απ’ το Άρκανσο, που να στα λέω, τον δούλεψα τον τύπο, όλα δικά μας, γαμώ!

Και γυρνάει ο Τζόνσον, που ήξερε τι σουπιά ήταν ο ΜακΚλέλαν και του λέει του βοηθού:
«Για ξεκούμπωσε το παντελόνι σου, σε παρακαλώ. Δεν θα βρεις τίποτα μέσα. Σου έκοψε τα παπάρια ο ΜακΚλέλαν με ένα λεπίδι τόσο κοφτερό, που δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα…»

Αυτό ακριβώς το κοφτερό λεπίδι που χρησιμοποίησε η αλήτρα ο Μπουκέ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια και τον έκοψε τον Παναθηναϊκό φετούλες ψιλές, σαν τις μορταδέλας. Γιατί αν είχαν στην Πράγα σε ολόκληρο το παιχνίδι οι πράσινοι τον Παλάσιος και σήμερα στη Λεωφόρο επίσης, θα ήταν στο τσεπάκι τους η πρόκριση, το λέω και το υπογράφω.

Με τον Αργεντίνο μέσα θα προέκυπτε κανονική ανάπτυξη και από τις δύο πτέρυγες, όχι μόνο από αριστερά που του φύγανε τα σκώτια και τα πλεμόνια του Χουάνκαρ. Καλός, χρυσός, εξελίξιμος ο Βαγιανίδης, μια μέρα μπορεί να μοσχοπουληθεί για μύρια, αλλά σήμερα δεν άξιζε ούτε ένα φλουρί τσίγκινο απ’ αυτά που βάζουν στην βασιλόπιτα. Για πλάκα τον κλείσανε οι αμυντικοί της τσέχικης ομάδας και από δεξιά γιόκ το τριφύλλι…

Τουλάχιστον έμεινε στον Παναθηναϊκό, στον Γιοβάνοβιτς και στον Αλαφούζο φυσικά που ξηλώθηκε τα γκαφρά, η ευχάριστη διαπίστωση ότι ο Σπόραρ δεν είναι Τσόλακ! Πρώην Γιούγκοι και οι δύο, ψηλοί και οι δύο, δυναμικοί και οι δύο, τα ίδια λεφτά κόστισαν στις ομάδες τους, αλλά ο Σλοβένος δείχνει πολύ πιο κοντά στο γκολ σε σχέση με τον Κροάτη. Κι ας μην του βγήκε η φάση του δεύτερου λεπτού, τον έβλεπες τον παίκτη ότι ήταν σε όλες τις φάσεις μέσα και δεν έχασε ούτε μία κεφαλιά. Κι όταν μάθει τους συμπαίκτες του και τον μάθουν κι αυτοί, νομίζω ότι θα δούμε ομορφιές στη Λεωφόρο.

Τις οποίες ομορφιές δεν θα τις δούμε, πάει τελείωσε, γραμμένο είναι, ούτε μία φορά από τον Καμπετσή. Για τους Ακρίτες Συκεών μια χαρά είναι και για τον Κισσό Χορτιάτη, πιθανότατα θα έπαιζε μεγάλη μπάλα στην Δόξα Πενταλόφου, αλλά για τον Παναθηναϊκό δεν κάνει. Όλες οι ενέργειές του ήταν αρνητικές από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, με αποκορύφωμα τη στιγμή της ισοφάρισης, όπου έγινε πουρές το μυαλό του και πρόσφερε έτοιμο γκολ στους Τσέχους. Εξαιρετικά σωματικά προσόντα, τσολιάς, παλικάρι, τι να τα κάνεις όμως όταν συνοδεύονται από απόλυτη ανωριμότητα;

Κατά τ’ άλλα μια χαρά μπάλα έπαιξε επί εξήντα λεπτά ο Παναθηναϊκός, από εμένα είναι ναι που λέει και το Βικάκι, αλλά κάπως θα πρέπει να προβληματιστεί ο Γιοβάνοβιτς από την κατάρρευση του τελευταίου ημιώρου. Είτε κακή φυσική κατάσταση δείχνει είτε λάθος  κατανομή των αγωνιστικών δυνάμεων. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, πρέπει να το δει το θέμα ο προπονητής του τριφυλλιού, μιας και οι αγώνες τελειώνουν στο ενενηκοστό και όχι στο εξηκοστό λεπτό…

Υ.Γ. 1: Και το μοτίβο των αλλαγών του θα πρέπει να ξαναδεί ο κόουτς των πρασίνων. Συνήθως δεν τις αργεί, σήμερα όμως πιάστηκε κοιμώμενος στον πάγκο.

Υ.Γ. 2: Αν είχε Σένκεφελντ στην Πράγα ο ΠΑΟ, ούτε ένα γκολ δεν θα έτρωγε. Αλλά με το «αν», δεν πρόκοψε κανείς.

Υ.Γ. 3: Και μιας και μιλάω για τον Σένκεφελντ:
Τη φάση του 42ου λεπτού, ο γίγαντας Λαόθ θα την έδινε πέναλτι με κλειστά μάτια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει πρωτάθλημα - Έχασε άδικα μια πρόκριση, αλλά θα σηκώσει κεφάλι!

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 |HIGHLIGHTS|" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags