Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εκθέτουν τον Λουτσέσκου Κούρτιτς και Αουγκούστο - Άλλη κλάση ο Νάρεϊ - Το... κρίμα στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-21 00:19:00

Εκθέτουν τον Λουτσέσκου Κούρτιτς και Αουγκούστο - Άλλη κλάση ο Νάρεϊ - Το... κρίμα στον ΠΑΟΚ

Του Μιχάλη Σοφιανού
Εκθέτουν τον Λουτσέσκου Κούρτιτς και Αουγκούστο - Άλλη κλάση ο Νάρεϊ - Το... κρίμα στον ΠΑΟΚ

"Καμπανάκια" για τον Ρουμάνο μετά την πρεμιέρα και κενά στο ρόστερ. Μεγάλη μπάλα από τον Νάρεϊ όταν έπαιξε στην θέση του και όχι σε... αλχημείες. Συνεχίζει να δείχνει την αξία του ο Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναιτωλικό και να αφήσει πίσω του τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι… τρέλανε τον κόσμο του με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στην Τούμπα. Τα προβλήματα στη δημιουργία και την μεσαία γραμμή… φώναζαν σε έναν ακόμα αγώνα, με τους Κούρτιτς και Αουγκούστο να εκθέτουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιλογή όχι απλά να τους ξεκινήσει, αλλά τους κρατήσει μέσα στο γήπεδο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κι αν ο Βραζιλιάνος, μπορεί να πει κανείς, ότι βρέθηκε δύο φορές φάτσα με το γκολ, σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να δείξει ότι πρέπει να έχει φανέλα βασικού μην δίνοντας τίποτα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον Κούρτιτς, ο Σλοβένος δείχνει για ακόμα ένα παιχνίδι ξένο… σώμα στην ομάδα, περπατώντας από την αρχή του αγώνα και συνεχίζοντας τις πολύ κακές εμφανίσεις του μετά το πρώτο μισό της περσινής σεζόν. Το χειρότερο για τον Κούρτιτς είναι το γεγονός ότι όπως βγαίνει από την Θεσσαλονίκη θέλει να παραμείνει στην ομάδα, όμως ο ίδιος με την συμπεριφορά του… φωνάζει ότι επιθυμεί να συνεχίσει αλλού, κάτι που θα πρέπει να καταλάβει ο Λουτσέσκου και να πάρει τα… μέτρα άμεσα.

Την ίδια στιγμή ο Νάρεϊ έδειξε μια κλάση πάνω από όλους στο γήπεδο της Τούμπας και είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να μην τον έχει στην διάθεσή του για πολύ καιρό, μιας και δείχνει ότι ανήκει σε υψηλότερης δυναμικότητας πρωτάθλημα από το ελληνικό. Ο Γερμανός έκανε απίστευτα πράγματα από τη δεξιά πλευρά, μοιράζοντας και το γκολ στον Τόμας, ενώ την ίδια στιγμή κάλυπτε χώρους τόσο εκεί αγωνιζόταν, όσο και στο κέντρο που πολλές φορές συνέκλινε. Παράλληλα ο Νάρεϊ, αγωνιζόμενος στην θέση που ξέρει και όχι σε… αλχημείες όπως με τη Λέφσκι στην κορυφή της επίθεσης, έδειξε να κουμπώνει άριστα με τον Λύρατζη που έκανε και αυτός πολύ καλό παιχνίδι, όσο άντεξε, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο μέρος οι 9 στις 10 προσπάθειες των παικτών του Λουτσέσκου ήταν από τη δική τους πλευρά.

Τέλος το μεγάλο κρίμα για τον φετινό ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι ο Μπίσεσβαρ δεν είναι μερικά χρόνια νεότερος. Ο Σουριναμέζος έδειξε για ακόμα μια φορά το τεράστιο ταλέντο του, μέχρι που… έσκασε, με τον ίδιο να δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα ήταν ο μόνος στην μεσαία γραμμή που οι πάσες του δημιουργούσαν ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Το βασικό της βραδιάς είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει χρόνο και ηρεμία με τη νίκη του απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως το σίγουρο είναι πως οι ελλείψεις… ουρλιάζουν στην Τούμπα και πλέον οι μεταγραφές τουλάχιστον επιτελικού επιθετικού είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άργησε ο Σαββίδης - Έτσι γίνονται οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Ομάδα 80 εκατ. περιμένει τον Χουάνγκ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags