Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άλλη ομάδα με Γκριγκόνις και Πονίτκα - Φαίνεται που θέλει να το πάει ο Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2022-09-24 23:20:00

Άλλη ομάδα με Γκριγκόνις και Πονίτκα - Με μία μεγάλη απουσία κόντρα σε Ολυμπιακό - Έρχεται μεταγραφή

Άλλη ομάδα με Γκριγκόνις και Πονίτκα - Με μία μεγάλη απουσία κόντρα σε Ολυμπιακό - Έρχεται μεταγραφή

Από τα φιλικά παιχνίδια φαίνεται που θέλει να το πάει ο Ράντονιτς! Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για το νέο δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αρμάνι, η οποία σε αντίθεση με την Εφές φανέρωσε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τις αγωνιστικές αδυναμίες του Τριφυλλιού. Αδυναμίες, όμως, που μόνο απίθανο δεν φαντάζει να διορθωθούν στο άμεσο μέλλον.

Η ήττα σε ένα φιλικό είναι που πραγματικά βοηθά μία ομάδα να γίνει καλύτερη, να βελτιωθεί. Οι νίκες είναι καλές, όταν κρίνονται πράγματα. Όταν βρίσκεσαι σε διαδικασία χτισίματος, τότε το ιδανικότερο είναι να βρίσκεις αντιπάλους που σου... δείχνουν τι πρέπει να αλλάξεις. Τι καλείσαι να διορθώσεις.

Ένας τέτοιος αντίπαλος ακριβώς ήταν η Αρμάνι Μιλάνο, που επικράτησε δίκαια στον τελικό του 4ου "Παύλος Γιαννακόπουλος" με σκορ 77-64. Οι Πράσινοι και σε αυτό το ματς είχαν πράγματα που αξίζει να κρατήσουν. Πρώτα και πάνω απ' όλα η τεράστια διάθεση στην άμυνα. Ειδικά σε αυτό τον τομέα Πάρις Λι και Γιώργος Καλαϊτζάκης έδειξαν, πως πρέπει να συμπεριφέρεται αμυντικά όλη η ομάδα. Τι έλειπε στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά; Κι άλλοι πόλοι στο σκοράρισμα, όταν κόλλησαν Ουόλτερς, Ντέρικ, Λι και οι υπόλοιποι.

Το αισιόδοξο εδώ είναι ότι αυτόν τον πόλο τον έχει ο Παναθηναϊκός. Τον λένε Μάριους Γκριγκόνις και ήρθε για να γίνει το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας. Και εκτός από τον Λιθουανό, ακολουθεί πια και ο Ματέους Πονίτκα. Ένας ακόμη παίκτης που μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα χέρια του και να δώσει λύσεις. Είτε εκτελώντας, είτε δημιουργώντας, όπως είδαμε φανερά και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ με την Πολωνία.

Με την ολοκλήρωση του "Παύλος Γιαννακόπουλος" η ομάδα στρέφει πλέον όλη την προσοχή της στα επίσημα και τον πρώτο τίτλο της σεζόν, ο οποίος κρίνεται στη Ρόδο. Το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Σούπερ Καπ, με στόχο να σηκώσει το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι ο Πονίτκα, ενώ όπως έχουμε επισημάνει δύσκολα θα είναι "παρών" ο Γκριγκόνις.

Από εκεί και πέρα εκτός από την προετοιμασία για το Σούπερ Καπ, οι Πράσινοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την απόκτηση πάουερ φόργουορντ. Η κίνηση αυτή δεν προβλέπεται να αργήσει πολύ ακόμα χρονικά, καθώς φαίνεται πως Ράντονιτς-Πεδουλάκης έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις στο "4". Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλυσε επιτέλους το μεγάλο πρόβλημα του ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο - Φέρνει και 4αρι που… σκοτώνει!

 
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 64-77 | HIGHLIGHTS" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags