Facebook Pixel Επικίνδυνος Φωτιάς - Το απίστευτο στοιχείο στο Λαμία - Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-16 22:03:00

Επικίνδυνος Φωτιάς - Το απίστευτο στοιχείο στο Λαμία - Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικίνδυνος Φωτιάς - Το απίστευτο στοιχείο στο Λαμία - Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα πράγματα στο ΔΑΚ Λαμίας που μετατράπηκε σε ρινγκ...

Υπάρχουν στιγμές που δεν υπάρχουν... λόγια. Πρέπει για πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαίρου να μην έχει υπάρξει ξανά ομάδα που να έχει βιώσει 5 αποχωρήσεις παικτών με τραυματισμό από αγώνα, την ώρα που ο διαιτητής... κατόρθωσε να τιμωρήσει τους γηπεδούχους με μόλις... 2 κίτρινες κάρτες. 

Μάλιστα, με εξαίρεση τον (πολύ) σοβαρό τραυματισμό του Τρουιγέ, που χτύπησε μόνος του σε ανύποπτη φάση, οι υπόλοιποι τραυματισμοί του Παναθηναϊκού προήλθαν από χτυπήματα των παικτών της Λαμίας, οι οποίοι δεν έδειξαν να σέβονται... θερμά τους συναδέλφους τους. Κάτι που σίγουρα... υιοθέτησε ως τακτική και ο Φωτιάς, μιας και ο συγκεκριμένος διαιτητής από όσες φάσεις είδε, θεώρησε πως οι μόνοι παίκτες της Λαμίας που άξιζαν κίτρινη κάρτα ήταν ο Μπεχαράνο και ο Τζανδάρης. Ειδικά ο πρώτος μάλιστα έμεινε χαριστικά μέχρι το τέλος του αγώνα καθώς θα έπρεπε να είχε αποβληθεί πολύ νωρίτερα, ενώ το αποκορύφωμα αυτού του διαιτητικού έργου που τελέστηκε απόψε ήταν πως ο Κορνέζος που ανάγκασε τον Ιωαννίδη να αποχωρήσει με κάταγμα στην μύτη και αιμορραγία που διήρκησε για αρκετή ώρα, δεν τιμωρήθηκε όχι με... κίτρινη κάρτα, όπως θα έπρεπε, αλλά ούτε με παρατήρηση.

Τέτοιοι διαιτητές βάζουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών, μιας και εάν είχε δώσει μια δύο κίτρινες κάρτες πιο εύκολα, τότε και οι Λαμιώτες θα ήταν πιο μαζεμένοι.

Αντ΄ αυτού δεν ενοχλήθηκε και ως αποτέλεσμα οι πράσινοι αντί να χαίρονται για το άνετο τρίποντο που πήραν, θα πρέπει να κάνουν απολογισμό για τους τραυματίες που έχουν...

Όπως καταλαβαίνετε, σε τέτοιες αναμετρήσεις το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερο... σκέλος και εάν ο Παναθηναϊκός χάσει π.χ τρεις παίκτες για το ματς με τον Άρη θα έχει... μικρή σημασία η εξαιρετική εμφάνιση του Μπερνάρ απόψε ή σταθερά που λέγεται Σάντσες και προσφέρει σε κάθε ματς όσο μπορεί ή το ότι ο Μπρινιόλι δεν έχει φάει γκολ σε 6 αγώνες.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα με τους Έλληνες διαιτητές - Άφησαν τα... δρεπάνια Τρίπολης και Λαμίας να σπάνε κεφάλια! 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags