Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απάντηση στα "αίσχη" το γεμάτο ΟΑΚΑ - Σφάλουν αν νομίζουν ότι θα στέψουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή!
Μπάσκετ
| 2022-12-05 22:28:00

Απάντηση στα "αίσχη" το γεμάτο ΟΑΚΑ - Σφάλουν αν νομίζουν ότι θα στέψουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή!

Απάντηση στα "αίσχη" το γεμάτο ΟΑΚΑ - Σφάλουν αν νομίζουν ότι θα στέψουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή!

Με λάθος σύλλογο έμπλεξαν στην ΕΟΚ. Υπάρχει καθαρή αλλοίωση στο ΣΕΦ! Και στο τέλος της ημέρας, τόσο εκείνοι όσο και οι Ερυθρόλευκοι, θα πάρουν ό,τι αξίζουν. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κανονικά, τώρα θα έπρεπε να μιλάμε για τα αγωνιστικά του "αιώνιου" ντέρμπι στο ΣΕΦ, μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων που πάλεψαν στα ίσια για το ροζ φύλλο. Δεν μπορούμε να κάνουμε, όμως, αυτή τη συζήτηση. Διότι οι διαιτητές του αγώνα, πολύ απλά, αποφάσισαν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Προσέξτε, όχι να κάνουν λάθη, αλλά να αλλοιώσουν καθαρά την τελική έκβαση!

Δεν θα μιλήσουμε για το γκολ-φάουλ του Ουόλτερς στο πρώτο μέρος που δεν δόθηκε, τα ανύπαρκτα φάουλ του Γκουντάιτις, το επιθετικό (που δεν δόθηκε) του Βεζένκοφ στον Λι πριν από κρίσιμο τρίποντο του Ουόκαπ στο τέταρτο δεκάλεπτο, τα φάουλ σχεδόν σε κάθε φάση με τον αγκώνα του Φαλ στον Παπαγιάννη. Δεν θα μιλήσουμε για τη φάση που πατά τη πλάγια γραμμή στον αιφνιδιασμό ο Παπανικολάου μπροστά στον διαιτητή κι εκείνος, ατάραχος βλέπετε, συνεχίζει κανονικά τη δουλίτσα του. Και δεν χρειάζεται να πούμε κουβέντα για όλα αυτά, γιατί αρκούν οι δύο φάσεις με τον Ντουέιν Μπέικον στο φινάλε.

Επειδή η ίδια η εικόνα είναι ο καλύτερος μάρτυρας των όσων λέμε, απολαύστε... υπεύθυνα παρακάτω:

Το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χτύπημα του Ουόκαπ στο χέρι του Μπέικον, τη στιγμή που ο Αμερικανός ευστοχεί με τρίποντο και ταμπλό, φέρνοντας το ντέρμπι στον πόντο. Αντί ο παίκτης του Παναθηναϊκού να πάει στις βολές για έμμεσο τετράποντο και να ισοφαρίσει, οι διαιτητές δεν υπέδειξαν την παραμικρή παράβαση! Κι αν νομίζετε ότι είχε τελείωσε εκεί η δουλειά, κάνετε λάθος.

Απολαύστε και εδώ. Στο τρίποντο που επιχειρεί για τη νίκη ο Μπέικον, ο Ουόκαπ και πάλι τον εμποδίζει με τον αριστερό του ώμο να εκτελέσει, κάνοντάς του ξανά φάουλ! Μιλάμε ότι οι Πράσινοι θα έπαιρναν τρεις βολές όχι για την ισοφάριση, αλλά για την επικράτηση! Ο κανονισμός στο τρίποντο είναι σαφής και αναφέρει, πως ο αμυνόμενος απαγορεύεται να εμποδίζει την ομαλή προσγείωση του επιτιθέμενου. Εδώ μιλάμε τον εμποδίζει αντικανονικά όχι για να προσγειωθεί, αλλά για να εκτελέσει κιόλας!

Αν η ΕΟΚ, η ΚΕΔ και δεν ξέρω εγώ ποιος ελέγχει το ελληνικό μπάσκετ νομίζουν ότι θα τελειώσουν τη δουλειά και θα στέψουν πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, σφάλουν! Δυστυχώς για εκείνους, έμπλεξαν με λάθος σύλλογο. Και στο τέλος της ημέρας, τόσο εκείνοι όσο και οι Ερυθρόλευκοι, θα πάρουν ό,τι ακριβώς αξίζουν.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ" - Οργισμένο Post Γιαννακόπουλου! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags