Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέρει καλά τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς με ΑΕΚ - Να πάει στην OPAP Arena ως ο επόμενος πρωταθλητής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-03 20:45:00

Ξέρει καλά τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς με ΑΕΚ - Να πάει στην OPAP Arena ως ο επόμενος πρωταθλητής!

Ξέρει καλά τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς με ΑΕΚ - Να πάει στην OPAP Arena ως ο επόμενος πρωταθλητής!

Γιατί δεν φτάνει ένας... Πούχατς, οι μεταγραφές και το ντέρμπι κορυφής. Ποιοι καθάρισαν στη Λιβαδειά για το Τριφύλλι, η διαφορά ποιότητας και όσα πρέπει να γίνουν ενόψει της Κυριακής και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Ναι, δεν έθελξε με την εμφάνιση και την απόδοσή του. Ναι, δεν έδειξε το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει έναν ολόκληρο γύρο. Ωστόσο ακόμα κι έτσι, ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λιβαδειά με το γκολ του Βέρμπιτς και επέστρεψε στις νίκες με το τελικό 1-0.

Μπορεί να φάνταζε αυτονόητο το διπλό, αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Γιατί περισσότερο από τους χαμένους βαθμούς, οι ισοπαλίες με Ιωνικό και ΟΦΗ είχαν στερήσει στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς την αυτοπεποίθηση. Την αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο, στο τέλος θα τα καταφέρνουν.

Το ματς με τον Λεβαδειακό αυτό καθ' αυτό κρίθηκε στην ποιότητα των Μάγκνουσον - Σπόραρ - Βέρμπιτς στη φάση του γκολ. Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν διαχείριση (με κορυφαίο του γηπέδου τον Μπερνάρ), επιβεβαιώνοντας αυτό που φαίνεται εδώ και καιρό. Την ανάγκη να βρει ο Ιβάν ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο. Ο Πούχατς για παράδειγμα έδειξε με το... καλημέρα πόσο μπορεί να βοηθήσει και γι' αυτό η μεταγραφική ενίσχυση, εκτός φυσικά από το να υπάρξει, πρέπει και να μην αργήσει κιόλας. Αντούνα και Κάουλι θα ήταν τα ιδανικά συμπληρώματα, αποτελούν τις πρώτες επιλογές του Τριφυλλιού, αλλά όχι τις μοναδικές.

Και τώρα ντέρμπι. ΑΕΚ και OPAP Arena, το πρώτο μεγάλο τεστ. Μπορεί στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός να έκανε το καθήκον του, αλλά τώρα πρέπει να πάει στην OPAP Arena ως ο επόμενος πρωταθλητής! Να δείξει στην Ένωση, ότι εκείνος είναι το αφεντικό σ' αυτή τη μάχη για τον τίτλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τον τρόπο του να ετοιμάζει τους παίκτες του γι' αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Και καλύτερο μήνυμα από το να... αλωθεί η "Αγιά Σοφιά" και να πάνε ξανά οι Πράσινοι στο +10 από την ΑΕΚ (σ.σ. μετά την γκέλα της στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ), δεν θα υπάρχει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει χρήμα για μεταγραφές ο Γιαννακόπουλος - Η Νο1 επιλογή Ράντονιτς - Φήμες στο ΟΑΚΑ για NBAer!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags