Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συγκλονιστική αποτυχία Ράντονιτς να παρουσιάσει έστω μια ομάδα με ταυτότητα - Ο μόνος στην Ευρώπη!
Μπάσκετ
| 2023-02-03 23:57:00

Συγκλονιστική αποτυχία Ράντονιτς να παρουσιάσει έστω μια ομάδα με ταυτότητα - Ο μόνος στην Ευρώπη!

Συγκλονιστική αποτυχία Ράντονιτς να παρουσιάσει έστω μια ομάδα με ταυτότητα - Ο μόνος στην Ευρώπη!

Χάνει χρόνο ο Παναθηναϊκός, πώς θα διορθωθεί η μεγάλη ζημιά; Ο άνθρωπος καλά να είναι, για τον Παναθηναϊκό δεν κάνει, που να μείνει μέχρι το τέλος όχι της φετινής σεζόν, αλλά και της επόμενης. Μόνο οι ίδιοι Πράσινοι θα έχουν χάσει χρόνο κι όχι μόνο. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός: Η δουλειά όσων αρθρογραφούν για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό θα μπορούσε να είναι πολύ εύκολη φέτος. Δηλαδή σε μετά από κάθε ματς, ειδικά στην Euroleague, να δημοσιεύουμε το ίδιο ακριβώς blog. Επισημαίνοντας τα ίδια λάθη, τα ίδια προβλήματα και αλλάζοντας μόνο το σκορ και το όνομα του αντίπαλου νικητή.

Ειλικρινά έχει καταντήσει κουραστικό, να μιλάμε για την ανικανότητα του Ντέγιαν Ράντονιτς να παρουσιάσει το οτιδήποτε αξιόλογο. Το οτιδήποτε όμως. Ο άνθρωπος καλά να είναι, για τον Παναθηναϊκό δεν κάνει, που να μείνει μέχρι το τέλος όχι της φετινής σεζόν, αλλά και της επόμενης. Μόνο οι ίδιοι Πράσινοι θα έχουν χάσει. Θα έχουν χάσει χρόνο, μ' έναν προπονητή που ίσως είναι ο μοναδικός στην Ευρώπη, που δεν έχει βελτιώσει ούτε στο παραμικρό την ομάδα του.

Ας μην κέρδιζε ούτε ένα παιχνίδι. Ας βλέπαμε ωστόσο κάτι. Μία ταυτότητα, μία σαφή αγωνιστική στόχευση στο παρκέ. Ειλικρινά θα ήθελα να βρεθώ σε ένα τετ-α-τετ με τον Μαυροβούνιο και να τον ρωτήσω ένα μόνο πράγμα: "Τι θέλεις να παίξεις;". Γιατί η απάντηση απ' όσα βλέπουμε στο παρκέ, είναι απλά το... τίποτα!

Φυσικά και αυτή η ομάδα ούτε άμυνα δεν παίζει. Ούτε και πρόκειται. Διότι για να είσαι αποδοτικός στην άμυνα, πρέπει να έχεις πλάνο και στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι κάκιστος στη σετ επίθεση, κουράζει αφάνταστα την μπάλα χωρίς να την κυκλοφορεί, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους του να τρέχουν πρωτεύοντες και δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς, βρίσκοντας έτσι ρυθμό.

Σαν μην φτάνουν όλα αυτά, είναι φανερό ότι κανένας παίκτης δεν τον πιστεύει. Κανένας δεν παίζει ούτε στο ελάχιστον για εκείνον. Πως μία ομάδα θα αποκτήσει κίνητρο, αν δεν της το δώσει πρώτα ο προπονητής της; Ο Παναθηναϊκός εδώ και ένα μήνα, συνεχίζει να χάνει χρόνο με ένα "καμένο χαρτί". Αυτό είναι ο Ράντονιτς και τη ζημία του, δυστυχώς, την έχει κάνει για τα καλά πια.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξένο σώμα" ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ, τον... τελειώνει ο Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Έλληνα κόουτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags