Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ξένο σώμα" ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ, τον... τελειώνει ο Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Έλληνα κόουτς
Μπάσκετ
| 2023-02-03 23:44:00

"Ξένο σώμα" ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ, τον... τελειώνει ο Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Έλληνα κόουτς!

του Pick n' Scroll
"Ξένο σώμα" ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ, τον... τελειώνει ο Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Έλληνα κόουτς!

Η ομάδα έχει ανάγκη την κούπα του Κυπέλλου και θα κάνει τα πάντα! Οι Πράσινοι έχασαν και από την Μπασκόνια, παρότι παρουσιάσαν μικρή βελτίωση, όμως είναι φανερό πως δεν μπορούν να παίξουν οργανωμένο μπάσκετ και ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση προπονητή-παικτών.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τελείως κακός, αλλά δεν ήταν και τόσο καλός, ώστε να περάσει νικηφόρα από την Βιτόρια. Οι «πράσινοι» γνώρισαν μία ακόμη ήττα στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την Μπασκόνια, και πλέον οι λίγες πιθανότητες για πρόκριση στην οκτάδα έγιναν ακόμη πιο λίγες. Μηδαμινές θα έλεγε κανείς.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 5 πόντους και όχι με παραπάνω, βασικά λόγω του ταλέντου ορισμένων του παικτών. Για μία ακόμη φορά δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής. Σχεδόν ο κάθε παίκτης έκανε ό, τι ήθελε και με τέτοια δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι σαν ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό μόνο, που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε ακριβώς θα είναι το τέλος του. Σιγά σιγά, πάντως, θα μπουν στην ομάδα ο Ματ Τόμας με τον Δημήτρη Αγραβάνη και μένει να δούμε αν θα υπάρξει βελτίωση.

Ο μεγάλος στόχος είναι το φάιναλ-έιτ και εκεί έχουν ρίξει το βάρος τους οι «πράσινοι». Μένει να φανεί αν θα πάνε στην Κρήτη με προπονητή τον Ράντονιτς ή όχι. Ενδεχομένως με μία ήττα ακόμη πριν από το Κύπελλο ο Γιαννακόπουλος να διώξει τελικά τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Ο Πάρις Λι ήταν για μία ακόμη φορά αυτός, που ξεχώρισε, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και εν πάσει περιπτώσει αν δεν έχεις ομάδα, σύνολο, δεν μπορείς να έχεις και προκοπή.

Αν τελικώς ο Γιαννακόπουλος αποφασίσει να αλλάξει τον Ράντονιτς, το πιο πιθανό είναι ο διάδοχός του να είναι Έλληνας.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καψούρα Γιαννακόπουλου ο Νο1 κόουτς στην Ευρώπη - Ανεβάζει το μπάτζετ - Πρόταση σε δύο Έλληνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags