Νομίζω πως δεν υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού που να μην θέλει να «βγει» ο Φετφατζίδης, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα-κι όχι π.χ. της…Σάλκε, όπως συνέβη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Κι επειδή πραγματικά αυτό το παιδί με «ενδιαφέρει», σαν ένα Ελληνόπουλο προικισμένο με ταλέντο, που μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό και να είναι "για μεγάλα πράγματα", θέλω να γράψω τρία τέσσερα πράγματα σήμερα, με αφορμή κι απ΄ όσα έχω δει στα μέχρι στιγμής φιλικά από το Γιάννη.

Ένα: Θεωρώ πως όσο παίζει περισσότερο, τόσο και πιο πολύ βλέπουμε όλοι πως η καλύτερή του θέση είναι του έξω δεξιά, αυτή δηλαδή που τον έβαζε ο Βαλβέρδε και που αρκετές φορές τον βάζει κι ο Ζαρντίμ. Για εκεί είναι. Γιατί από δεξιά μπορεί και συγκλίνει προς τα μέσα, βγάζοντας πιο εύκολα μία κάθετη πάσα η, κάνοντας πιο εύκολα ένα σουτ η, μία «μπούκα». Και αριστερά μπορεί να παίξει καλά, αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί εκεί η ομάδα να πάρει το 100% του. Για χαφ, που λένε πολλοί, ότι μπορεί, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω. Η, ίσως να μην είναι ακόμη έτοιμος.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr