Ο Ιβοριανός ήταν χάρμα ιδέσθαι απέναντι στους Σκωτσέζους αποδεικνύοντας ότι στην καλή του ημέρα μπορεί να προκαλέσει (τουλάχιστον) αναστάτωση στις αντίπαλες άμυνες. Καλή τεχνική, ταχύτητα, ικανότητα στο ένας με έναν, τακτική προσήλωση και συνεισφορά στον αμυντικό τομέα, ήταν ορισμένα από τα θετικά στοιχεία που ξεδίπλωσε ο Σισοκό στον αγωνιστικό χώρο του «Φιρ Παρκ» δικαιώνοντας (και) τον Φερέιρα για την επιλογή του.

Εκείνο το βράδυ σκεφτόμουν πόσο ιδανικό θα ήταν για τον Παναθηναϊκό να είχε στην απέναντι πλευρά από τον Σισοκό και τον Κουίνσι. Ηθελα μάλιστα να γράψω πόσο σημαντική θα ήταν η παραμονή του Γκανέζου, αλλά κρατήθηκα για να μην γκρινιάξω με το «καλημέρα» και ιδίως λίγη ώρα μετά το πρώτο νικηφόρο παιχνίδι των Πρασίνων.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, τα νέα φαίνεται ότι είναι ευχάριστα καθώς ο Παναθηναϊκός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην απόκτηση του Κουίνσι. Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας γνώμη, αλλά θεωρώ ότι εφόσον το Τριφύλλι κατορθώσει να επανεντάξει στο δυναμικό του τον Κουίνσι, μαζί με τον Σισοκό, θα έχει βάλει στη μηχανή του δύο εξαιρετικά απρόβλεπτους παίκτες.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο leoforos.gr