Το Σάββατο 28 Ιουλίου είχα γράψει εδώ, την κατά την γνώμη μου καλύτερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως αυτή είχε προκύψει από τα φιλικά της Αυστρίας και της Πορτογαλίας. Χθες ο Ζαρντίμ ξεκίνησε το φιλικό κατά της Μάλαγα με την κατά την γνώμη του καλύτερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Οι γνώμες μας συνέπεσαν! Π.χ. με Μήτρογλου σέντερ φορ κι όχι Τζιμπούρ. Θα μου πείτε, «το παίζεις ξύπνιος;». Ειλικρινά όχι. Απλά είναι θέμα παρατήρησης. Θέλω να πω, για να μπω στην ουσία του πράγματος, ότι ο Πορτογάλος έκανε μία δίκαιη, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, επιλογή για τους 11 με τους οποίους άρχισε το ματς. Επέλεξε τους 11, που άλλοι καθαρά κι άλλοι κουτσά στραβά, είχαν ξεχωρίσει στην προετοιμασία. Φαντάζομαι ότι κι αυτός θα μπαλαντζάρει για τον γκολκίπερ μεταξύ Κάρολ και Μέγερι.

Τότε, που έγραψα εκείνο το κομμάτι, είχα αφήσει δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα, υπό την έννοια πως έβλεπα πως σε δύο θέσεις δεν υπήρχαν τόσο πειστικές λύσεις. Σε εκείνη του αριστερού εσωτερικού μέσου και στην άλλη του ενός ακραίου κυνηγού. Μάλιστα, σχολίαζα ότι λογικά ο Ζαρντίμ ποντάρει γι΄ αυτές τις δύο θέσεις στους Γκρέκο και Μιραλάς αντίστοιχα. Αν προσέξατε χθες, δύο αλλαγές έκανε στο ημίχρονο ο προπονητής, βγάζοντας τον ένα ακραίο κυνηγό (Φετφατζίδη) και τον αριστερό εσωτερικό μέσο (Τάτο)…

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr