Το ίδιο σκηνικό, που βλέπουμε κάθε χρόνο συνεχίζεται και φέτος. Κάθε τέτοια εποχή όσοι παίκτες περισσεύουν από μία μεγάλη ομάδα δίνονται δανεικοί σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Την μερίδα του λέοντος την έχει εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός, που δίνει παίκτες δεξιά και αριστερά με δανεισμό. Ετσι δημιουργούνται προυποθέσεις για διάφορα σενάρια, όταν αντιμετωπίζει τις ομάδες που έχουν πάρει δανεικούς. Σενάρια, που αρκετές φορές βγαίνουν στο γήπεδο. Τυχαία, η όχι κανείς δεν έχει αποδείξεις, αλλά βγαίνουν.

Για να τελειώσει αυτή η ιστορία με τους δανεικούς αρκεί να πάρει η Σούπερ Λίγκα την απόφαση που πήρε πριν λίγο καιρό η Λίγκα της Πορτογαλίας. Ποια ήταν; Τέλος οι δανεισμοί από ομάδες της Α’Εθνικής σε αντίστοιχες ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Θέλει μία ομάδα της Σούπερ Λίγκα να δανείσει παίκτες σε άλλη ομάδα; Να το κάνει μόνο σε ομάδες της Football League, η Football League 2. Ετσι η ίδια η Σούπερ Λίγκα θα προασπίσει το προιόν της και δεν θα δίνονται δικαιώματα για διάφορα σενάρια.

Πέρυσι για παράδειγμα ο Μήτρογλου και ο Τάτος έπαιζαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο με τον όρο στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, να μην αγωνίζονται. Αυτό από μόνο του συνιστά αλλοίωση. Όταν δηλαδή ο Ατρόμητος παίζει με τους καλύτερους παίκτες του, εναντίον όλων των άλλων ομάδων εκτός του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr