Με την ακλόνητη πεποίθηση ότι το λάδι αυτό είναι το καλύτερο και κυρίως ότι το μπουκάλι στο οποίο το αποθηκεύουμε είναι απολύτως κατάλληλο γι’ αυτή τη χρήση.

Κάποιοι ενδεχομένως βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με ερασιτέχνες οινοποιούς, οι οποίοι περηφανεύονται για το κρασί που με κόπο δημιούργησαν με σταφύλια από το κτήμα τους. Οι ίδιοι για να εκδηλώσουν την ικανοποίησή τους και να τη μοιραστούν μαζί μας, σπεύδουν να μας φιλέψουν ένα μπουκάλι από το εξαίρετης ποιότητας κρασί σε πλαστικό μπουκάλι εμφιαλωμένου.

Άλλοτε, μία ηλικιωμένη -αν και όχι απαραίτητα ηλικιωμένη- συγγενής μας ενδέχεται να μας προμηθεύσει με τις δημιουργίες της κουζίνας της αποθηκευμένες σε πλαστικό τάπερ παγωτού, που έχει ταξιδέψει ήδη σε πολλά άλλα σπίτια πριν το δικό μας και έχει ήδη μπει σε δεκάδες διαφορετικά ψυγεία.

Τι κάνουμε λάθος; Αποκωδικοποιούμε τη χρήση τάπερ, ποτηριών και μπουκαλιών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbeast.gr