Στην προκειμένη περίπτωση, έχει τύχει να φάω τόσο καλό γαλακτομπούρεκο αρκετές φορές, αλλά κάθε νέα φορά θεωρώ πως έχω δοκιμάσει το καλύτερο. Και μένω σε αυτό για λίγο καιρό, μέχρι που καταλήγει να με απογοητεύσει. Κι αυτό είναι ίσως τελικά το σημείο-κλειδί: η διάρκεια. Να φας δηλαδή κάτι σήμερα, να σου αρέσει πάρα πολύ, να είναι όντως στην καλύτερη εκδοχή του και να ταιριάζει στα γούστα σου και αυτή η αίσθηση να μην αλλοιωθεί στην επόμενη φορά.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις απολαυστικές φωτογραφίες στο menshouse.gr