Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαγεία και λάμψη στο fashion show του Vassili Zoulia στην εμβληματική Διονυσίου Αρεοπαγίτου
| 2022-06-25 02:31:00

Μαγεία και λάμψη στο fashion show του Vassili Zoulia στην εμβληματική Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Sportdog Team
Μαγεία και λάμψη στο fashion show του Vassili Zoulia στην εμβληματική Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Την Δευτέρα στις 20 Ιουνίου ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vassilis Zoulias στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week και για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» παρουσίασε την νέα του συλλογή «The Swans».

Για πρώτη φορά ο ιστορικός πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου μετατράπηκε σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα όπου τα μοντέλα με θέα την Ακρόπολη παρουσίασαν τις μοναδικές δημιουργίες του σχεδιαστή και αποθεωθήκαν από το κοινό. Ο Vassilis Zoulias εμπνεύστηκε από την περιγραφή του διάσημου συγγραφέα Truman Capote καθώς “Swans” ονόμαζε τις όμορφες, κομψές πλούσιες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ που γνώρισε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας.

H συλλογή «The Swans» Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για το Χειμώνα 2022 -2023 είναι αποκλειστικά σε άσπρο και μαύρο, φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμους λίθους και φτερά. Τα ευφάνταστα κοσμήματα του Pericles Kondylatos στόλισαν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά την collection. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Pericles Kondylatos άντλησε έμπνευση από την αρχαιότητα και με βασικά υλικά τον χαλκό και το γυαλί, δημιούργησε για το show εντυπωσιακά φουτουριστικά κοσμήματα.

Το fashion show είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». H κυρία Μαριάννα Λαιμού, Προέδρος της Επιτροπής Ελπίδας Youth με ένα σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τη διοργάνωση και τον Vassili Zoulia που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Special guest ήταν εγγονή της Peggy και του David Rockefeller, Ariana Rockefeller, η επιτομή ενός σύγχρονου “Swan”, όπως την χαρακτηρίζει ο σχεδιαστής Vassilis Zoulias.

Η κλασσική μουσική έδινε το τέμπο στα μοντέλα με τις εντυπωσιακές δημιουργίες που σε συνδυασμό με το υπέροχο σκηνικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με θέα την Ακρόπολη, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και τις νεοκλασικές κατοικίες δημιουργούσε μια μαγική εμπειρία που κατενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Εντυπωσιακό και παράλληλα συγκινητικό ήταν το φινάλε του fashion show καθώς ο Pericles Kondylatos περπάτησε μαζί με την κυρία Μαριάννα Λαιμού και με παιδιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που έχουν θεραπευθεί ενώ ο Vassilis Zoulias στο grand finale περπάτησε με την επίτιμη καλεσμένη, Ariana Rockefeller.

Επιπλέον πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους της επίδειξη μόδας: Ariana Rockefeller, Μαριάννα Λαιμού, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Αλεξία Αντσακλή – Βαρδινογιάννη,, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούριου, Άγγελος Μπράτης, Σίσσυ Φειδά, Δωροθέα Μερκούρη, Μαρία Λεμονιά, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου, Μαρία Δοξιάδη, Νινέττα Βαφειά, Τζωρτζίνα Έλληνα, Ινώ Κωνσταντοπούλου, κα Φλαμπουράρη, Τόνια Βασιλοπούλου, Πέγκυ Φιλίππου, Μάνια Ντέλου, Αθηνά Καρούζου, Randa Ghandour, Κομνηνού Κούμπα, Ραμόνα Βλαντή, Ορσαλία Παρθένη, Άλκηστις Πρίνου, Ζήσης Μπουκουβάλας, Νιόβη Καλλέργη, Βασίλης Αποστολόπουλος, Αλεξάνδρα Ζακκά, Μαίρη Φιξ, Ντέλα Ρουνίκ, Οδύσσεια Κωνσταντούρα, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Φαίη Μπαρμπαλιά, Γιώργος Μπαρμπαλιάς, Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου, Μελίνα Δασκαλάκη, Ζέττα Αντσακλή, Ρίτα Πικρού-Μωραΐτακη, Έμιλυ Βαφειά, Τόνια Βασιλοπούλου.

Μετά το fashion show ακολουθήσε cocktail στο Dionysos Zonar’s, που βρίσκεται στη σκιά του βράχου της Ακρόπολης, σύμβολο της κλασσικής απλότητας και συνώνυμο της φινέτσας. Οι καλεσμένοι απολαύσαν δροσερά cocktails και νόστιμα πιάτα με θέα την Ακρόπολη και μοιράστηκαν τις εξαιρετικές εντυπώσεις τους από την επίδειξη μόδας.

Στην επίδειξη του Vassili Zoulia δόθηκε ένα πολύ ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα κατάργησης των στερεοτύπων και των διακρίσεων απέναντι στους ανθρώπους με διαβήτη, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια γυναίκα με διαβήτη τύπου 1 συμμετείχε σε επίδειξη μόδας, φορώντας το δικό της αισθητήρα μέτρησης της γλυκόζης. Όλοι οι άνθρωποι με διαβήτη μπορούν να αισθάνονται όμορφοι, να αναδεικνύουν την μοναδικότητά τους και να αποδέχονται κάθε πτυχή του εαυτού τους. Πρόκειται για ένα μήνυμα που είναι σημαντικό να αναδειχθεί, σε μια εποχή που το body positivity απασχολεί ιδιαίτερα τον δημόσιο διάλογο. Το μοντέλο Ξανθή Τζερεφού περπάτησε γεμάτη αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα φορώντας το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle Libre της Abbott, που απαλλάσσει από την ταλαιπωρία του τρυπήματος στα δάχτυλα και βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την καθημερινή ρύθμιση των ατόμων με διαβήτη.

Official Hair Sponsor του fashion show ήταν η L’Oréal Professionnel Paris. Η L’Oréal Professionnel Paris παρουσιάζει τα πιο hot hair trends σε κομμωτήρια & backstages με στόχο να αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά κάθε γυναίκας, ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Επίσημος Χορηγός φιλοξενίας ήταν το ξενοδοχείο Academias Hotel, Autograph Collection, το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ένα πρότυπο σύγχρονης αρχιτεκτονικής και interior design. Η νέα AIM White Now Sensitive βασισμένη σε διπλή τεχνολογία, κλινικά αποδεδειγμένη, έρχεται να δώσει τέλος στα διλήμματα. H White-Correct Technology προσφέρει έως και 3x λευκότερο χαμόγελο άμεσα, ενώ η ActivRelief Technology, με σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων, βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Εάν λοιπόν αναζητάτε ένα προϊόν, διπλά αποτελεσματικό, δοκιμάστε τη νέα πρόταση της ΑΙΜ: την AIM White Now Sensitive… και Διάλεξε να μη διαλέξεις!

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικό espresso illy 100% Arabica, με πλούσιο άρωμα, δεμένο σώμα και βελούδινη κρέμα με διάρκεια aπό την κάψουλα και μηχανή Ιperespresso. Το πιο stylish in- home coffee system Iperespresso illy με την κάψουλα μοναδικής τεχνολογίας και τις μηχανές υψηλής αισθητικής κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η modern-retro αισθητική των γυναικείων ρολογιών Breitling που φόρεσαν τα μοντέλα κατά την διάρκεια του runway, ταίριαξε απόλυτα με τις δημιουργίες του Vassili Zoulia. Φτιαγμένα από χρυσό 18κ, διαμάντια στην στεφάνη τους και mother of pearl στα καντράν τους αλλά και πιο σπορ επιλογές σε ατσάλι με μπρασελέ ή rubber straps, τα ρολόγια Breitling δίνουν στις σύγχρονες γυναίκες την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας και να παραμείνουν πιστές στο προσωπικό τους στυλ.

Το Magic Double Gold Caramel Billionaire, χορηγός της εκδήλωσης, έντυσε απολαυστικά το γεγονός δημιουργώντας την απόλυτη γευστική εμπειρία. Επίσημος χορηγός υποδημάτων ήταν η εταιρεία Migato όπου με την νέα της συλλογή ολοκλήρωσε το styling και ανάδειξε τις δημιουργίες του Vassili Zoulia.

Επίσημος συνεργάτης του fashion show ήταν η σχολή Freddy MakeUp Stage και ο Φρέντυ Καλομπράτσος που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων. Η εταιρεία Demak up με τα εξειδικευμένα προϊόντα που απομακρύνουν το μακιγιάζ και κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ακαταμάχητες ανέλαβε την περιποίηση των μοντέλων στο back stage, η εταιρεία Molton Brown χάρισε στους καλεσμένους της διοργάνωσης υπέροχα προϊόντα ομορφιάς.

Επιπλέον την διοργάνωση στήριξαν το catering Δειπνολόγων Εστία, τα μοναδικά ελληνικά νερά με οικολογική συσκευασία Minoa Waters, το λογιστικό γραφείο Φοβέρα Προστασία, το Stefanotis Events που επιμελήθηκε την διακόσμηση και το Kouka Cleaners. Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Μπουμπού, Έλενα και Φαίη Μπαρμπαλιά για την ευγενική παραχώρηση του κτιρίου στη Διονυσίου Αρεοπαγιτου 35 προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή της εν λόγω εκδήλωσης, οι οποίες επιπλέον στηρίζουν το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Η Τέχνη της Ζωής» μέσω και της έκδοσης του αντίστοιχου νέου βιβλίου. (www.artoflife.gr).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags