Facebook Pixel Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο-βόμβα για Γλυκά Νέρα - "Τα πάνω κάτω στην υπόθεση - Μυστικές καταθέσεις" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-09-24 19:08:00

Πρωτοσέλιδο-βόμβα για Γλυκά Νέρα - "Τα πάνω κάτω στην υπόθεση - Μυστικές καταθέσεις" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρωτοσέλιδο-βόμβα για Γλυκά Νέρα - "Τα πάνω κάτω στην υπόθεση - Μυστικές καταθέσεις" (ΦΩΤΟ)

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν... αίσθηση!

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ωστόσο η υπόθεση παραμένει πάντα στο προσκήνιο.

Ενα ενδεχόμενο που συνεχίζουν να εξετάζουν οι Αρχές είναι ο συζυγοκτόνος να είχε έναν ή περισσότερους συνεργούς. Σύμφωνα λοιπόν με πρωτοσέλιδι εφημερίδας, υπάρχουν νέες μυστικές καταθέσεις, ενώ τη Δευτέρα θα υπάρξουν και τα οριστικά αποτελέσματα από την έρευνα στο κινητό!

Γλυκά Νερά: Η τελευταία κατάθεση της γειτόνισσας

Πριν από λίγο καιρό η γειτόνισσα, το σπίτι της οποίας είναι μεσοτοιχία με το σπίτι που έμενε το ζευγάρι, πήγε στον 12ο τακτικό ανακριτή και κατέθεσε για τρίτη φορά. Μεταξύ των όσων ανέφερε είναι ότι άκουγε τσακωμούς μεταξύ του ζεύγους, αλλά την ημέρα της δολοφονίας δεν είχε ακούσει το παραμικρό, καθώς κοιμήθηκε στη 01:30 το βράδυ.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε επικοινωνία με την 20χρονη από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της ημέρας του εγκλήματος, όταν η Καρολάιν την ενημέρωσε ότι θα πήγαινε με το μωρό και μια φίλη της για φαγητό, στις 15:00 περίπου. Στην επισήμανση της γειτόνισσας ότι είχε πολλή ζέστη εκείνη την ώρα για να βγει έξω, η 20χρονη απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

«Επικοινώνησε ξανά μαζί μου στις 20:26 μέσω Viber και η συνομιλία μας κράτησε μέχρι τις 21:41. Τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή μας συζήτηση αφορούσαν τα ζώα και θέματα για τη φροντίδα τους. Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μού έκαναν εντύπωση, γιατί συνήθως, ως επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου. Μάλιστα, τη συζήτηση τη σταμάτησα εγώ γιατί ήθελα να ετοιμάσω κάτι να φάω, αλλά είμαι σίγουρη πως αν συνέχιζα τη συζήτηση, αυτή θα διαρκούσε κι άλλο», εξήγησε η μάρτυρας.

Eκεί που βρήκαν νεκρή την Κάρολαϊν – Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες

Συγκλονιστικές εικόνες από το φονικό στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως. Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου η 20χρονη Καρολάιν έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που έπαιζε θέατρο επί έναν και πλέον μήνα.

Ο πιλότος, προτού ομολογήσει το έγκλημά του μετά από 40 ημέρες, επικαλέστηκε ληστεία. Σκηνοθέτησε μάλιστα το σκηνικό μέσα στη μεζονέτα, ξηλώνοντας ακόμη και παράθυρο και σκοτώνοντας τον σκύλο της οικογένειας προκειμένου να φανεί πιο πειστική η εξήγησή του.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο πιλότος έστηνε το σκηνικό της ληστείας επί τρεις ώρες προτού τηλεφωνήσει ο ίδιος στην αστυνομία.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα απ’ όσα είδαν οι αρχές όταν μπήκαν μέσα στη μεζονέτα. Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρισαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέταξε κορνίζες, ανακάτεψε μαξιλάρια κι έκανε όλο το σπίτι άνω κάτω

Μάλιστα δέθηκε μόνος του, προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα ληστείας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags