Στην αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπογράφηκε την Τρίτη η συμφωνία για την παραχώρηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο «Σωματείο» του Γιάννη Αλαφούζου. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ όμως, όταν έφτασε στο Μαρούσι δεν είχε μαζί του τα σχετικά έγγραφα, καθώς βρίσκονταν στην κατοχή του «Τζίγγερ».

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του Δ.Σ όμως, ένας κούριερ έκανε την εμφάνισή του και το έφερε, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι απαραίτητες υπογραφές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αυτό, για να μπορέσει να γίνει η μεταβίβαση θα πρέπει στα ταμεία της ΠΑΕ να υπάρχουν 500.000 ευρώ, ενώ για καθαρά φορολογικούς λόγους το τυπικό μέρος θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2013.

Όπως ξεκαθάρισε όμως ο Γιάννης Αλαφούζος, ούτε ο ίδιος μπορεί να επιστρέψει πίσω τις μετοχές, ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να τις ζητήσει με κάποιο τρόπο πίσω. Μάλιστα, μετά από αίτημα των υπόλοιπων μελών του Συμβουλίου, δεσμεύτηκε πως την συμφωνία αυτή θα την δώσει στην δημοσιότητα, προκειμένου να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια...

Πηγή: leoforos.gr