Εμείς δεν ξέρουμε αν στον Παναθηναϊκό είναι ικανοποιημένοι με τους χειρισμούς που κάνουνε, αλλά όσα έχουμε να πούμε θα τα γράψουμε δίχως πολλά, πολλά.

Κατ’ αρχήν, η σωτηρία των πράσινων θα έρθει με δανεικά; Αυτό ήταν το ζητούμενο; Αυτό ήταν το... σχέδιο; Να βγούνε στην γύρα για 5 εκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες; Γιατί αυτό είναι που καίει, όχι τι θα γίνει μετά.

Όταν το 2008 είχαν αναλάβει οι… Αμπράμοβιτς, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τόσο σύντομα ο Παναθηναϊκός θα φτάσει σε τέτοια οικονομικά χάλια.

Κι όχι μόνο να κρέμεται από τις ορέξεις των τραπεζών, αλλά να τρώει και πόρτα από πάνω!

Καναλάρχες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, φαρμακοβιομήχανοι, απ’ όλους τους επιχειρηματίες έχει ο μπαξές του Παναθηναϊκού. Λεφτά γιοκ, όμως!

Κι αν δεν μπορεί να εξασφαλίσει δάνειο ο Αλαφούζος, τότε ποιος μπορεί;

Επίσης, μας κάνει κάτι άλλο απορία. Γιατί απευθύνθηκαν από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική Τράπεζα ή τέλος πάντων μόνο στην Εθνική; Για δανεικά μιλάμε, εξάλλου. Όπως είναι γνωστό, άλλωστε, η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει εμπλοκή με την Τράπεζα Πειραιώς. Όπως πολύ δυνατή είναι και η παρουσία του Βγενόπουλου στην Μαρφίν.

Όπως και να έχει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να διορθώνεται. Όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που γίνονται οι μέχρι τώρα προσπάθειες. Κι απ’ ό,τι φαίνεται η σωτηρία θα ζητηθεί πάλι από τον κόσμο. Από τους οπαδούς που με τον όβολό τους θα πρέπει να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.

Τι άλλο να περιμένει κανείς όταν αδυνατούν να βρούνε χρήματα τόσοι επιχειρηματίες, ενώ ούτε καν οι τράπεζες δανείζουν πια λεφτά; Κι αν δεν μπορούν να δανειστούν τόσοι ζάπλουτοι για λογαριασμό κοτζάμ Παναθηναϊκού (με εξασφαλισμένα τηλεοπτικά και αρκετά ακόμα περιουσιακά στοιχεία, όπως π.χ. Λέτο κτλ), τότε μάλλον κανείς δεν μπορεί να πάρει δάνειο τούτη τη στιγμή στην Ελλάδα!