Από το βράδυ του Σαββάτου (7/7), όταν και ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, πέραν του κόσμου των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος, ενθουσιάστηκαν και συμπαίκτες του Αμερικανού γκαρντ. Πρώτος από όλους ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος έμαθε τα νέα και χάρηκε με την ψυχή του. Φυσικά το ίδιο θα έκανε και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εκτιμάει αφάνταστα τον Λο και με αυτόν στον παρκέ ο Λαρισαίος γκαρντ γίνεται ακόμη καλύτερος. Χάινς και Σπανούλης, όμως, θα ήταν τη νέα σεζόν στον Πειραιά είτε έμενε ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν είτε όχι, αλλά η παραμονή του 27χρονου γκαρντ ίσως δώσει ακόμη έναν λόγο στους Γιώργο Πρίντεζη και Τζόι Ντόρσεϊ να ανανεώσουν και αυτοί και έτσι οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος να διατηρήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον κορμό της ομάδας που πέρσι σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Ολυμπιακό μιας και θα υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά θέματα. Πρώτα από όλα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στη συνέχεια θα πάρουν σειρά η ανανεώσεις με το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά να είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο «Πριντ» επιστρέφει το απόγευμα της Τρίτης (10/7) από το Καράκας της Βενεζουέλας και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του διεθνή φόργουορντ στην ομάδα. Αν κλείσει θετικά το θέμα του 27χρονου φόργουορντ, σειρά θα πάρουν οι Χάινς, Γκετσεβίτσιους, Άντιτς και Κέσελ. Ο πρώτος είναι 100% σίγουρο πως θα παραμείνει ενώ-τουλάχιστον-ένας από τους τρεις που ακολουθούν δεν θα φοράει τη νέα σεζόν την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο 29χρονος σέντερ έχει ανοιχτή επικοινωνία με τον Έισι Λο και μόλις ενημερώθηκε πως ο αριστερόχειρας γκαρντ ανανέωσε, άρχισε να σκέφτεται ακόμη πιο ζεστά το ενδεχόμενο να παραμείνει και τη νέα σεζόν. Περιμένει, όμως, και αυτός την 11 Ιουλίου και τις μέρες που θα ακολουθήσουν για να δει εάν μπορεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι 50%-50%.

Πηγή: gazzetta.gr