Οι Περιστεριώτες έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το 3x3, με το 0-0 στην Κρήτη, ενώ ο γηπεδούχος Πλατανιάς που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στη φυσική του έδρα, που ήταν κατάμεστη, έδειξε οτι θα είναι σκληρό καρύδι στα Περιβόλια.

Το άξιζε ο Ατρόμητος

Αν κάποια ομάδα δικαιούτο το γκολ στα Περιβόλια στο πρώτο μέρος, αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 8`, αλλά ο Κηπουρός νίκησε τον Επστάιν. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν από το 20` και μετά, δίχως πάντως να απειλήσουν τον Ιτάνζ, ενώ στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα του Μπάγεβιτς είχε άλλες δυο καλές φάσεις με Δημούτσο και Σουμπίνιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι οτι η κατοχή ήταν 61% υπέρ του Ατρομήτου.

Μπορούσε ο Πλατανιάς

Στο β` μέρος, ο Πλατανιάς μπήκε βελτιωμένος και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, όπως στο 53` με τον Αναστασάκο, ενώ οι του Ατρομήτου είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί. Ο Μπάγεβιτς έκανε διπλή αλλαγή, βάζοντας Κούτσι και Πίτου Γκαρσία αντί των Καραμάνου και Σουμπίνιο. Οι Χανιώτες πάντως έψαξαν το γκολ και έφτασαν κοντά στο 79` με τον Αναστασάκο και στο 84` με τον Μαρτάκη, που μόλις είχε μπει στο ματς.