Facebook Pixel "Σε κάθε αγώνα και καλύτεροι"
Life
| 2012-11-03 17:53:00

"Σε κάθε αγώνα και καλύτεροι"

"Σε κάθε αγώνα και καλύτεροι"

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δηλώνει πως στόχος είναι η ομάδα του να παρουσιάζεται σε κάθε αγώνα και καλύτερος. Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην ήττα από την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα και τόνισε πως περιμένει σωστή αντίδραση από τους παίκτες του κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας.

«Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε με έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε καλά πως κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σημαντικός και θέλουμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα όμως, στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, να δείχνουμε βελτίωση.

Θέλουμε να έχουμε τη σωστή αντίδραση μετά την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και να δείξουμε ότι όντως μαθαίνουμε κάτι από κάθε αγώνα, ώστε να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Ο Ίκαρος παίζει στην έδρα του, είναι μια ομάδα που έχει αρχές και θέλουμε να είμαστε εστιασμένοι στο παιχνίδι και τα 40 λεπτά της διάρκειάς του», ήταν τα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags