Facebook Pixel "Επισκιάστηκε ο... σεφτές" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-07-19 21:26:00

"Επισκιάστηκε ο... σεφτές" (ΦΩΤΟ)

"Επισκιάστηκε ο... σεφτές" (ΦΩΤΟ)

Θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού μετά τη φιλική νίκη κόντρα στην Πολόνια, όμως ο τραυματισμός του Μιραλάς δεν άφησε τους “ερυθρόλευκους” να το χαρούν. Ούτε τα ολυμπιακά Media που κάλυψαν το θέμα.

Δείτε πως διαχειρίστηκαν την είδηση τα ερυθρόλευκα sites:

Katimagiko.gr

Έδειξε τα δόντια του! (vids)

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Πολόνια Βαρσοβίας στην πρεμιέρα των φιλικών του αναμετρήσεων για τη νέα σεζόν. Θετικά δείγματα από τους νεοαποκτηθέντες. Χτύπησε ο Μιραλάς.

Redplanet.gr

"Πρεμιέρα"μετοδεξί!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 2-1 την Πολόνια Βαρσοβίας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Τα γκολ οι Γκρμπιτς (2') και Φουστέρ (60')

Gavros.gr

Νίκη στο πρώτο τεστ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την Πολόνια, αλλά το ματς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μιραλάς...

Rednews.gr

Σεφτέ στις νίκες, 2-1 την Πολόνια

Νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αν και αυτό στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο μικρή σημασία έχει. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 2-1 την Πολόνια, με τα βλέμματα να πέφτουν στα νέα πρόσωπα και την παράσταση ουσιαστικά να κλέβει ο κινητικός Σουμπίνιο. Σαφώς βέβαια συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν στο πρώτο φιλικό και με δύο ενδεκάδες, μία ανά ημίχρονο. Αρνητικό γεγονός της συνάντησης ο τραυματισμός του Κέβιν Μιραλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags