Facebook Pixel Από τα… κόκκινα στα κίτρινα!
Life
| 2011-08-14 17:18:00

Από τα… κόκκινα στα κίτρινα!

Από τα… κόκκινα στα κίτρινα!

Ένα προβληματάκι στην ποδοκνημική είχε ο Μπέλεκ χθες, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα στην καριέρα του δεν έχει περάσει πολλούς τραυματισμούς. Είναι αρκετά γερό σκαρί ο πιτσιρικάς. Μόλις 18 χρονών ο Μπέλεκ και στην Ένωση ποντάρουν πολλά για να βρίσκουν φέτος πιο εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα.

Να σας αποκαλύψουμε κάτι; Όταν αγωνιζόταν στον Πανθρακικό ο Μπέλεκ είχε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Τότε ο Καμερουνέζος ήταν μόλις 16 ετών και είχε εντυπωσιάσει σε κάποια ματς με την εκρηκτικότητά του και το ταλέντο του.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν αρχίσει να ψάχνονται για το ποιόν του. Ήταν καινούργιος στο πρωτάθλημα και θέλανε από το λιμάνι να μάθουν πληροφορίες. Τότε, μάλιστα, είχαν επικοινωνήσει και με τον Εμίλιο Φερέιρα που καθόταν στον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας, όπως και με άλλους παράγοντες του Πανθρακικού.

Αυτά που είχαν ακούσει οι παράγοντες του Ολυμπιακού ήταν αρκετά καλά, αλλά όχι πολύ καλά, έτσι ώστε να προχωρήσουν σε κινήσεις για την απόκτησή του. Και το ενδιαφέρον σταμάτησε εκεί.

Ο Πανθρακικός στην διάρκεια της σεζόν πήρε την κάτω βόλτα και δεν μπόρεσε να σταθεί στην κατηγορία, ο Μπέλεκ δεν έπαιζε και πολύ στην συνέχεια της σεζόν, ενώ κάποια στιγμή όπως όλοι ξέρουμε αναζήτησε την λύση για την καριέρα του στην Ιταλία.

Με λίγα λόγια, όταν ένα παιδί 18 χρονών έχει τέτοια φυσικά και τεχνικά προσόντα, είναι αδύνατον να μείνει χωρίς δουλειά. Απλά και ο Μπέλεκ πρέπει από την πλευρά του να βάλει όλα του τα δυνατά για να καθιερωθεί και να αρχίσει να δείχνει ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Είναι, πάντως, βούτυρο στο ψωμί του οι αντεπιθέσεις, όπου με την έκρηξή του μπορεί να κάνει την διαφορά και να φτάσει στο γκολ. Σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται περισσότερο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags