Facebook Pixel Δημήτρης Λιγνάδης - Πέτρος Φιλιππίδης: "Κράξιμο" On air από Λιάγκ-Σκορδά στον αντιδήμαρχο για Λιγνάδη και Φιλιππίδη - Τι συνέβη (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-09-29 12:39:00

"Κράξιμο" On air από Λιάγκα-Σκορδά στον αντιδήμαρχο για Λιγνάδη και Φιλιππίδη - Τι συνέβη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κράξιμο" On air από Λιάγκα-Σκορδά στον αντιδήμαρχο για Λιγνάδη και Φιλιππίδη - Τι συνέβη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ενεργό ρόλο στην παράσταση που ανέβηκε στις φυλακές, σκηνοθετώντας την θεατρική ομάδα της φυλακής και κρατώντας για τον εαυτό του τον ρόλο του Κολοκοτρώνη.

Δημήτρης Λιγνάδης - Πέτρος Φιλιππίδης: Ανέβηκε η παράσταση στις φυλακές της Τρίπολης με τον Δημήτρη Λιγνάδη να πρωταγωνιστεί και να σκηνοθετεί το έργο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του Αντιδημάρχου Τρίπολης καθώς και δεκάδων κρατούμενων, μεταξύ των οποίων ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ενεργό ρόλο στην παράσταση, σκηνοθετώντας την θεατρική ομάδα της φυλακής και κρατώντας για τον εαυτό του τον ρόλο του Κολοκοτρώνη.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Λαγός, μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του διευθυντή των φυλακών, μετά από σκέψη, λόγω και της συμμετοχής του Δημήτρη Λιγνάδη στην ομάδα της παράστασης, απαντώντας πως: «Με προβλημάτισε, έβαλα κάτω τα αρνητικά και τα θετικά και εκείνο εγώ που είχα να κάνω ήταν να στηρίξω μια πρωτοβουλία του διευθυντή των φυλακών για τον σωφρονισμό των κρατούμενων, που δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία, όπως και έκανα».

«Μετά το τέλος της παράστασης, ως είθισται, δώσαμε κουράγιο με ένα απλό "συγχαρητήρια" στους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Λαγός.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags